Tănase are un bodyguard de lux

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Meme Stoica l-a rugat pe Nicolae Dică să-l ia sub „aripa“ sa pe actualul lider al roş-albaştrilor, cunoscut suporterilor mai mult pentru escapadele nocturne. După plecarea lui Bogdan Stancu pe cinci milioane de euro la Galatasaray, Gigi Becali speră să mai dea un tun la vară şi să-l vândă şi pe Cristi Tănase pe o sumă asemănătoare.

"Am vorbit cu Tănase şi i-am spus aşa: Ia exemplu de la Stancu! Explodează şi tu în retur să ajungi milionar ca el", a decretat patronul din Ghencea. Oficialii roş-albaştrilor sunt convinşi că mijlocaşul poate avea pres­taţii excelente în acest retur, singurul impediment în calea acestui lucru rămânând viaţa tumultuoasă pe care „Dodel" o duce în afara terenului.

„Tănase este un jucător de valoare şi are toate calităţile pentru a face un pas la o echipă mare. El trebuie să aibă grijă de viaţa extrasportivă şi să nu mai apară prin tabloide", a remarcat şi Bogdan Stancu. Pentru a reuşi acest lucru, Mihai Stoica şi compania au avut nenumărate discuţii cu mijlocaşul, sugerându-i acestuia să-şi schimbe anturajul şi să renunţe la prieteniile cu diverse fete din lumea mondenă.

Ultima găselniţă a managerului stelist îl are ca protagonist pe Nicolae Dică. Meme îl vede pe „Dicanio" drept un adevărat lider al echipei lui Lăcătuş şi de aceea l-a rugat pe atacantul de 30 de ani să petreacă mai mult timp cu Tănase, mai ales că amândoi se cunosc din Piteşti, localitatea natală a celor doi.

E familist şi credincios

„Dică este un catalizator pentru echipă. Aveam nevoie de un lider în vestiar şi ştiam că el poate îndeplini acest rol, de aceea i-am şi propus patronului să-l readucă. Toţi ceilalţi au ce învăţa de el", a explicat Stoica. Oficialul roş-albaştrilor speră ca fostul golgheter al Stelei să-l influenţeze într-un mod pozitiv pe „Dodel". Stoica se bazează pe faptul că „Dicanio" este un tip extrem de credincios (merge des la biserică), dar este şi genul de familist convins.

"Am multe certitudini legate de Dică. Una dintre ele este faptul că are o personalitate care-i va influenţa pozitiv şi pe colegii săi."
Mihai Stoica manager general Steaua

"Tănase va avea evoluţii din ce în ce mai bune. Este cel mai valoros jucător al Stelei şi merită să poarte banderola."
Nicolae Dică atacant Steaua

Scandalurile lui „Dodel" de când e la Steaua

- A ţinut primele pagini ale ziarelor cu relaţiile pe care le-a avut cu Iulia Tăbăcaru şi cu Diana Gureşoaie, alături de care cutreiera cluburile de noapte.
- După eşecul cu Macedonia din vara anului trecut, Tănase a fost surprins în timp ce încerca să agaţe o blondă pe internet, chiar în cantonamentul echipei naţionale.
- S-a ales cu dosar penal pentru că avea la volan o alcoolemie de 0,20. Mai mult, fotbalistul conducea, deşi avea permisul suspendat!
- A fost acuzat că ar fi venit mahmur la unele antrenamente de-ale Stelei.
- A fost prins în cazinouri, împreună cu Bogdan Stancu şi Cosmin Matei.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite