Dezvăluiri despre stelişti: "Tănase bea lejer o sticlă de whisky, Matei e handicapat mintal"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristi Tănase * Foto: Răzvan Păsărică
Cristi Tănase * Foto: Răzvan Păsărică

Ultimele evenimente petrecute în tabăra Stelei, îndeosebi în afara meciurilor, au scos la iveală aspecte mai puşin ştiute despre fotbaliştii din Ghencea.

Cel care le-a dezvăluit a fost patronul Gigi Becali, care s-a dezlănţuit la GSP tv. "Sînt total de acord cu Piţurcă. Lui Chipciu îi dăunează prietenia cu Tănase. Nu invers. Părinţii lui ar trebui să aibă grijă de el. Iar el să înţeleagă că are nişte calităţi fizice deosebite, cu Chiajna a alergat vreo 14 kilometri, dar să nu-şi bată joc de ele", a zis finanţatorul din Ghencea.

A trecut apoi la Tănase: "Cristi poate să bea 3-4 beri, Chipciu nu. Tănase se distrează cu mingea, o vrăjeşte, face ce vrea cu ea. Menţine echipa, face şi faza defensivă, nu poţi să-i spui nimic, decît sărut mîna. Însă totul în viaţă trebuie făcut cu măsură. Eu dacă beau o sticlă de whiskey sînt mort. Mă îmbăt după doar 100 de mililitri, imediat ameţesc. Tănase, în schimb, duce uşor o sticlă, iar a doua zi e fără probleme la antrenamente".

Alt luat la ţintă a fost Gabi Matei, surprins la o piscină cu un pahar în mînă. "Ce e acolo, whiskey sau bere? Dacă-i bere, nu este nimic în neregulă. Dacă e whiskey, este în neregulă. Ştiti că sînt un mare duşman al indisciplinei, dar nici să nu ajung în cealaltă parte, să mi se spună dictator, că eu controlez viaţa oamenilor".

Atacul, la final: "Dacă Matei bea 4-5 beri, gata cu fotbalul! Dacă bea atît, atunci să se facă miner, să se ducă acolo la el, la Lignitul. Problema lui cea mai mare a fost atunci cu Mădălina Pamfile, cînd a tăiat-o pe mînă. Un om care face asemenea lucruri înseamnă că e handicapat mintal".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite