Tănase, aut din vară!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adus cu surle şi trâmbiţe de la FC Argeş, Cristi  Tănase (stânga) a  dezamăgit crunt la Steaua
Adus cu surle şi trâmbiţe de la FC Argeş, Cristi Tănase (stânga) a dezamăgit crunt la Steaua

Gigi Becali s-a săturat de escapadele piteşteanului cu „bomba sexy“. Patronul Stelei îşi doreşte să-l vândă pe mijlocaş la finalul sezonului pentru a-şi recupera investiţia de 1,8 milioane de euro. Cinci sticle de vin consumate până la ora 5.00. Cifrele lui Tănase din cluburi le bat pe cele din teren, acolo unde fotbalistul n-a marcat niciun gol pentru Steaua.

„Tănase va fi amendat cu 30.000 de euro! Dacă ştiam că e atât de vagabond, nici nu-l mai luam de la Piteşti. I se trage de la gagica aia, că e mort după ea!", a spus patronul Stelei la auzul veştii că „Dodel" s-a destrăbălat la lăutari.

Nici managerul Basarab Panduru nu l-a menajat pe fotbalistul de 22 de ani. "Se vor lua măsuri pentru această ieşire a lui, trebuie făcut ceva ca el să înţeleagă că a greşit, însă nu trebuie să fim noi paznicii lui", a avertizat "Pandi".

Pentru că era un jucător cu un potenţial mare, în vară, Tănase a fost deturnat spre Steaua de către fraţii Becali, deşi avea o ofertă consistentă de la FC Köln. Totuşi, în Ghencea, mijlocaşul ba a fost accidentat, ba a avut evoluţii slabe. Episodul de marţi a umplut paharul răbdării lui Gigi Becali, acesta fiind hotărât să scape de Tănase la finalul campionatului.

Cheful de marţi a afectat-o şi pe mama stelistului. Cristina Tănase a suferit miercuri noaptea o criză cardiacă şi a fost internată de urgenţă la spital! Toată familia jucătorului este dată peste cap de idila fotbalistului.

Familia vrea să-l despartă de iubită

Fratele mijlocaşului, Ionuţ, a încercat ieri să aibă o discuţie cu „bomba sexy". Degeaba însă, fiindcă Iulia nu i-a permis să intre în apartamentul din Bucureşti, unde ea şi Cristi stau împreună. Mai mult, ea şi-a sunat prietenul, chemându-l acasă de la antrenament. „Nu mă despart de Iulia, lăsaţi-mă în pace. Ieşirea de marţi noaptea s-a întâmplat şi gata", i-a transmis Tănase fratelui său.

Stoichiţă, paznic de noapte

Enervat de escapadele nocturne ale lui Toja, Dayro Moreno şi Cristi Tănase, antrenorul Stelei, Mihai Stoichiţă, a dezvăluit modul inedit prin care plănuieşte să-i oprească pe jucătorii-problemă. "Eu nu prea cunosc cluburile din Bucureşti, dar am luat cu mine un băiat şi am mers prin toate! Nu am găsit niciun jucător al Stelei, însă nu cred că sunt atât de viciaţi încât să meargă în fiecare seară la petreceri", a spus "Lippi" la "Fanatik Show".

Stoichita

Cifrele lui Cristi Tănase la Steaua

Sumă de transfer: 1,8 milioane de euro
Salariu: 120.000 de euro
Meciuri jucate: 11
Minute jucate: 427
Goluri marcate: 0
Pase de gol: 0

Argăseală, „ars" la buzunar

Măsurile luate de Becali pe timp de criză au trecut la un alt nivel. Astfel, după ce jucătorii au fost nevoiţi să accepte micşorarea salariilor, şi oficialii Stelei, Valeriu Argăseală şi Iulian Ghiorghişor au fost „arşi la buzunare". „I-am tăiat contractul lui Vali Argăseală la jumătate, bugetul de la copii şi juniori l-am tăiat de la 100.000 la 50.000 de euro. Asta e, caz de forţă majoră!", a declarat Becali.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite