Argăseală: "Plătim banii pe Tănase direct la fisc"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele CA al FC Steaua, Valeriu Argăseală, a declarat că fiscul a trimis clubului din Ghencea o hârtie prin care îi cere să vireze banii pentru transferul lui Cristian Tănase direct instituţiei statului şi nu echipei FC Argeş.

"Noi am primit de la fisc o hârtie prin care nu mai virăm banii la FC Argeş, ci la fisc. Aici este o problemă între FC Argeş şi fisc, nu avem noi o problemă cu FC Argeş", a spus Argăseală.

Fiscul a controlat mai multe cluburi de fotbal, printre care şi FC Argeş, şi a descoperit unele neclarităţi în privinţa actelor de muncă încheiate jucătorilor. Pentru lămurirea situaţiei, fiscul argeşean a cerut un punct de vedere Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală, iar până la pronunţarea ANAF au fost puse "măsuri asiguratorii" pe veniturile pe care FC Argeş şi alte două cuburi din acelaşi judeţ le-ar obţine, pe viitor, din eventualele transferuri ale unor jucători la alte echipe.

Argăseală a negat că Steaua ar fi interesată de transferul unui fundaş azer, aşa cum s-a vehiculat în presa de miercuri. "De ce să plece Ghionea de la Steaua? Cine a spus aşa ceva? Eu nu ştiu de niciun jucător care să vină la Steaua din Azerbaidjan. Poate o să-l întrebăm pe Neaga, el s-ar putea să ştie", a glumit Argăseală.

Oficialul stelist consideră că mijlocaşul Janos Szekely şi atacantul Pantelis Kapetanos fac un cuplu ideal în teren. "Szekely face cuplu ideal cu Kapetanos. El centrează, Kapetanos dă gol, Kapetanos centrează, el dă gol. Szekely a şi spus că l-au întărit criticile la adresa lui, asta înseamnă un caracter puternic", a adăugat Argăseală.

Argăseală consideră că Unirea Urziceni va avea o misiune mai grea la Stuttgart după ce formaţia la care evoluează Ciprian Marica l-a schimbat pe antrenorul Markus Babbel cu Christian Gross. "Schimbarea antrenorului s-ar putea să fie un punct bun pentru Stuttgart. Am văzut cum s-au manifestat suporterii acolo şi cred că jucătorii germani vor fi motivaţi. Plus că am înţeles că nici Galamaz nu o să joace în seara asta. E o pierdere mare pentru Urziceni", a concluzionat Argăseală.

Partida VfB Stuttgart - Unirea Urziceni va avea loc miercuri, de la ora 21.45, în ultima etapă (a şasea) a grupei G din Liga Campionilor. Pentru a se califica în optimile de finală, Unirea trebuie să nu piardă această dispută.


Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite