Tănase:” Sper să nu mă mai accidentez”!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mijlocaşul Stelei vrea să demonstreze că merită să joace la echipa din Ghencea
Mijlocaşul Stelei vrea să demonstreze că merită să joace la echipa din Ghencea

Cristi Tănase şi-a pus o dorinţă la început de an: vrea să fie ferit de accidentări pentru a demonstra că merită cele aproape 2 milioane de euro pe care Gigi Becali le-a plătit celor de la FC Argeş pentru el.

Mijlocaşul Stelei spune că va rupe şirul ghinioanelor care s-au ţinut lanţ de el.

"Nu am jucat foarte mult în tur, deoarece am avut ghinionul de a veni la Steaua accidentat. Sper să nu mi se mai întâmple asta şi să pot juca bine. Dacă eşti pe val şi te accidentezi pentru o perioadă mai lungă, poţi fi tras înapoi. Cred că mi-am revenit şi sper că în retur să fiu jucătorul care eram înainte, atât la nivel de club, cât şi la naţională", a afirmat Tănase.

Fotbalistul piteştean crede că lupta păentru titlu se va da între Steaua, CFR şi Unirea Urziceni.

"Multă lume nu se aştepta să fim pe primul loc la sfârşitul turului. Noi am jucat un fotbal foarte frumos şi sperăm să facem la fel şi în retur. O să avem nişte meciuri foarte grele, pe care trebuie să le câştigăm. Sunt mai multe echipe în luptă pentru titlu. Unirea Urziceni rămâne una dintre favorite, chiar dacă a plecat Dan Petrescu. Acelaşi lucru este valabil şi pentru CFR. Sperăm să fim noi cei care se vor bucură de primul loc", a spus Tănase.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite