Tameş, noul "câine", este atacat de Mioveni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Consiliului Director al CS Mioveni, Dumitru Olteanu, l-a acuzat, vineri, pe mijlocaşul Iulian Tameş că nu şi-a respectat cuvântul, acceptând oferta clubului Dinamo după ce iniţial ajunsese la un acord cu gruparea argeşeană.

 "Am discutat cu el la începutul săptămânii, apoi m-a sunat şi mi-a spus că e de acord şi va semna pe un an şi jumătate, dar nu şi-a respectat cuvântul dat. Joi mi-a zis că nu poate refuza o ofertă de la Dinamo după ce l-a sunat Borcea şi i-a făcut o ofertă financiară mai mare. Mi-a zis că se duce să se lupte la titlu nu la retrogradare. I-am spus că nu sunt de acord, dar nu aveam ce-i face deoarece noi ne înţelesesem doar verbal. M-a deranjat că a bătut palma cu noi şi la 24 de ore s-a schimbat la prima ofertă venită. Ăştia sunt fotbaliştii din ziua de azi", a spus Dumitru Olteanu.

 Oficialul grupării din Mioveni crede însă că transferul lui Tameş la Dinamo nu va fi totuşi simplu de perfectat din cauza fostului club al jucătorului, FC Timişoara. "Dacă sosea în timp util acordul de transfer de la Poli Timişoara, Tameş era acum la Mioveni nu la Dinamo. Dar treaba este că el nu are deocamdată acest acord către Dinamo. Trebuia să renunţe la nişte bani la Poli. Ei nu cereau niciun ban ca să se transfere aici, dar aşa, la Dinamo.... e posibil şi ca Timişoara să ceară bani. Chiar sunt curios cum se vor finaliza lucrurile", a explicat Olteanu.

 Iulian Tameş ajunsese la mijlocul săptămânii la un acord cu CS Mioveni şi trebuia să semneze un contract pe un an şi jumătate. Jucătorul s-a prezentat miercuri în cantonamentul echipei argeşene de la Sinaia, însă joi seară a plecat spre Turcia, în cantonamentul echipei Dinamo, conform prosport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite