Tameş a semnat un contract valabil un an şi jumătate cu CS Mioveni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mijlocaşul Iulian Tameş a semnat, din postura de jucător liber, un contract valabil un an şi jumătate cu gruparea CS Mioveni

Fotbalistul, care şi-a reziliat la sfârşitul săptămânii trecute contractul cu divizionara secundă FC Timişoara, poate pleca însă la finalul actualului sezon la o altă echipă din Liga I dacă formaţia argeşeană retrogradează.

Preşedintele Consiliului Director al CS Mioveni, Dumitru Olteanu, a declarat, miercuri, că transferul lui Iulian Tameş este un câştig pentru echipă. "Ne-am înţeles cu Iulian Tameş şi de azi (n.r. - miercuri) este în cantonament la Sinaia. A semnat pe un an şi jumătate, însă la vară avem renegociere, în funcţie de liga în care ne vom afla. În plus, dacă la vară va avea o ofertă din Liga I şi noi retrogradăm poate pleca. Este un câştig pentru echipă pentru că sunt puţini conducători de joc ca el în Liga I", a spus Olteanu.

În vârstă de 33 de ani, fostul dinamovist Iulian Tameş a mai jucat în judeţul Argeş pentru formaţiile ARO Câmpulung şi FC Argeş.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite