Ţălnar vrea să lucreze cu Ando

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Actualul antrenor al „câinilor" a făcut un gest inedit: a lansat o invitaţie către Ioan Andone să antreneze Dinamo împreună.

Amândoi ar urma să fie „principali". Întâlnirea dintre cei doi tehnicieni s-a produs la meciul de ieri al „câinilor" mici. „Fălcosul", liber de contract după despărţirea de Al-Ahli, a venit până în „Ştefan cel Mare" pentru a urmări la treabă noile produse ale clubului roş-alb.

A avut surpriza să-l vadă şi pe Florin Bratu, dar să se întâlnească şi cu Cornel Ţălnar. Antrenorul de conjunctură al lui Dinamo faţă în faţă cu tehnicianul dorit cu ardoare de acţionari. Mai nou, chiar şi de către „Ţânţarul".

Ando n-ar zice „nu"

„Am vorbit cu Andone şi chiar i-am spus, mai în glumă, mai în serios, să vină la Dinamo, să antrenăm amândoi. Cu cât mai mulţi dinamovişti, cu atât mai bine", a spus Ţălnar. Andone nu ar spune „nu", dar, deocamdată, nu a primit nicio ofertă concretă.

„Dacă Dinamo vrea să-mi propună ceva, eu ascult, dar nu aştept la infinit. S-ar putea ca la iarnă să nu mai fiu liber de contract. Mi-e dor să antrenez în Liga I, dar, sincer, nu mă văd făcând acest lucru prea curând. Dacă vine o ofertă din altă parte, mă voi urca în avion. Asta e viaţa noastră, a antrenorilor.

Stau de o lună pe bară şi mă simt şomer", a declarat Ando. Altfel, „Fălcosul" a vorbit şi despre meciul „câinilor" cu Timişoara: „Dinamo nu e favorită, bănăţenii au o echipă bună. Titlul se va juca până în ultima etapă".

"Am vorbit cu Andone şi chiar i-am spus, mai în glumă, mai în serios, să vină la Dinamo, să antrenăm amândoi."

Cornel Ţălnar antrenor Dinamo

"Dacă Dinamo vrea să-mi propună ceva, eu ascult, dar nu aştept la infinit. Am şi alte oferte."

Ioan Andone fost antrenor Dinamo

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite