Ţălnar va antrena Unirea Alba Iulia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reprezentatul Primăriei Alba Iulia în conducerea clubului Unirea, Horia Mihai Bărdaş, a declarat că îşi doreşte să-l pună antrenor pe Cornel Ţălnar şi să atace promovarea în Liga I în doi ani.

"Este foarte important să facem rost de bani din piatră seacă pentru a ne salva de la retrogradare în acest sezon şi sunt sigur că autorităţile locale se vor sensibiliza şi vor ajuta la remedierea situaţiei în care se află în acest moment Unirea Alba Iulia. De altfel, vrem să aducem în această pauză competiţională un antrenor cu nume la echipă, ne gândim în primul rând la Cornel Ţălnar, care este localnic, şi să repatriem toţi fotbaliştii pe care Unirea Alba Iulia îi are împrumutaţi la diferite grupări din ligile inferioare. În doi ani de zile vom avea o echipă formată numai şi numai din jucători din zonă, vom renunţa la aşa zişii mercenari şi cred cu tărie că astfel putem face performanţă la Alba Iulia", a spus Horia Mihai Bărdaş.

El a menţionat că se studiază posibilitatea renunţării la funcţia de preşedinte al Consiliului de Administraţie. "Ne gândim să renunţăm la a avea un preşedinte al Consiliului de Administraţie, iar deciziile privitoare la echipa de fotbal a Albei să fie luate de un consiliu stabilit de comun acord de către toţi cei care se vor ocupa de destinele acestei grupări", a mai spus oficialul.

Unirea Alba Iulia ocupă poziţia a 14-a în clasamentul Seriei a II-a a Ligii a II-a.


Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite