Ţălnar: "Cu Oţelul va fi trei ori mai greu decât cu Steaua!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cornel Ţălnar
Cornel Ţălnar

Antrenorul dinamoviştilor le-a transmis un mesaj jucatorilor inaintea meciului cu Otelul Galaţi, de duminică, pe care l-a declarat si in conferinta de presă.

"Cu Oţelul vom avea un meci foarte greu, cu o echipă care a început foarte bine acest retur de campionat, care alearga foarte mult, care sta foarte bine in teren. Sunt convins ca meciul de la Galati va fi de trei ori mai greu decat cel cu Steaua. Nu stiu daca Otelul e mai buna decat Steaua, dar e o echipa care sta bine pe picioare, cu jucatori tineri care vor sa se afirme. În plus vor juca in fata propriilor suporteri şi vor avea o determinare deosebită. Dar noi suntem pe un drum bun, mă mulţulmeşte jocul echipei şi sper ca şi duminică baietii sa fie la fel ca in meciul cu Steaua. Imi pare rau ca mergem fara cinci jucatori la Galati, o jumatate de echipa practic, dar sunt convins că şi ceilalţi îi vor suplini foarte bine. Nu trebuie să facem un capăt de ţara că am bătut Steaua, pentru că i-am batut de mai multe ori, a fost doar o bătălie şi mai e mult până să ajungem să ne atingem obiectivele", a spus Talnar.

Despre titlu

Nu cred că există momentan nicio favorită la titlu dintre cele şapte echipe care se lupta. Toate sunt favorite. Nici pe vremea cand jucam eu, din '75 incoace nu am vazut un astfel de campionat în care să se bata la titlu şapte echipe, la două puncte diferenţă. E un lucru benefic pentru că s-a echilibrat campionatul"

Sursa: fcdinamo.ro

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite