Mărgăritescu: "Andone va lucra bine cu Ţălnar"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mărgăritescu la întors la echipa sa de suflet
Mărgăritescu la întors la echipa sa de suflet

Andrei Mărgăritescu s-a întors la Dinamo după un an şi jumătate petrecut la cecenii de la Terek Grozîi şi a povestit cum e atmosfera de la Dinamo şi planurile sale alături de roş-albi.

"Atmosfera în vestiar e bună, sînt încrezător că putem realiza lucruri bune în retur. Ne-a fost comunicat programul de pregătire, nu s-a spus că vom face cîte 3 antrenamente pe zi în Poiana Braşov şi s-a cam terminat cu veselia.  Trebuie să ne antrenăm bine, avem mult de recuperat. Am fost vizitaţi şi de domnul Dinu, ne-a îmbrăţişat şi ne-a încurajat pe fiecare, nu am apucat să vorbim de fotbal. Cu toţii ne dorim să jucăm, dar o va face cine e mai în formă, vom încerca să ajutăm echipa să termine cît mai sus. Sîntem pe 8, dar lupta e strînsă. Poate e mai bine că am ajuns în această situaţie, ne dă de gîndit şi ne face să ne concentrăm pe munca noastră şi să tratăm altfel meciurile de acum încolo", a spus Mărgăritescu.

Mijlocaşul a comentat şi posibila revenire a lui Andone: "Nu ştiu dacă vine domnul Andone, e un mare antrenor şi un mare dinamovist, va lucra foarte bine cu Ţălnar şi se vor înţelege cu siguranţă dacă va fi să se ajungă la un acord", a spus Mărgăritescu.


Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite