Taborda rezolvă cazul „Coman-Bornescu“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Portarul timişorenilor va ajunge liber de contract în Giuleşti, ceea ce înseamnă că unul dintre actualii goalkeeperi sigur va fi vândut în această iarnă. Odată cu venirea lui Taborda ca rezervă, giuleştenii vor avea din nou o ierarhie clară în ceea ce priveşte goalkeeperii.

Este limpede că Dinu Gheorghe şi Marius Şumudică vor linişte la echipă înainte de începerea campionatului. Şi cum cele mai mari conflicte în vestiar sau prin paginile ziarelor au apărut după venirea lui Dani Coman, conducerea alb-vişiniilor vrea să pună capăt acestui scandal. „Vamă" şi Şumi au făcut deja primul pas şi au purtat discuţii cu impresarul lui Pedro Taborda, rezerva lui Pantilimon la Poli Timişoara.

 „Da, mi-a spus impresarul meu că sunt dorit la Rapid, dar nu pot să spun mai multe. Vom vedea ce se va întâmpla când voi ajunge în România, la 10 ianuarie. Eu mai am contract cu Poli până în vară", ne-a spus portughezul de 32 de ani. În ultimii doi ani, acesta a fost mai mult rezerva lui Pantilimon, însă, când i s-a dat şansa şi-a făcut datoria. Aşa cum s-a întâmplat cu Voinţa Sibiu, în optimile Cupei României, când a apărat două penalty-uri, iar echipa sa a obţinut calificarea în sferturile competiţiei. Odată cu aducerea lui Taborda, giuleştenii iau în calcul despărţirea de Coman sau Bornescu, iar cel rămas să fie portarul titular. Nu este exclusă nici varianta ca Rapidul să renunţe la amândoi şi să se bazeze doar pe Taborda şi pe Straton în retur. Ultimul a fost neînvins în ultimele zece etape la echipa a doua a clubului.

Pleacă Lazăr, vine Pancu?

Şumudică a declarat că mijlocaşul echipei sale, Lazăr, şi-ar dori un transfer în străinătate, de aceea ezită să semneze prelungirea contractului scadent în vară. Căpitanul giuleştenilor, care ar putea ajunge la o echipă din Emiratele Arabe, i-ar putea ceda banderola lui Pancu, fotbalist dorit atât de Dinu Gheorghe, cât şi de Şumudică. Pancone e şi el de acord cu o revenire în Giuleşti, dar aşteaptă acceptul lui Adrian Porumboiu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite