TAS i-a dat dreptate Rapidului în litigiul cu Corvinul pe marginea transferului lui Lobonţ la Ajax

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lobont
Lobont

În noiembrie 2009, Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a României - cea mai înaltă instanţă din ţară - a dat o sentinţă definitivă, executorie şi irevocabilă în "Cazul Lobonţ", în urma căreia FC Rapid Bucureşti trebuia să vireze în contul FC Corvinul 900.000 de dolari (30 la sută din suma de transfer pe care Rapid a încasat-o în anul 2000 de la Ajax Amsterdam în urma transferului portarului Bogdan Lobonţ), plus penali

Giuleştenii n-au plătit însă, iar cei de la Corvinul s-au adresat TAS-ului, care le-a dat zilele trecute un răspuns nesatisfăcător şi care îl avantajează tot pe George Copos.

"TAS-ul ne-a informat că nu va da o decizie în cazul nostru deoarece nu am fi dat dovadă de onestitate în momentul în care noi ne-am adresat unui Tribunal civil în România. Însă, nimeni nu ne-a întrebat de ce am procedat aşa!? Ei nu ştiu că pe noi, cu dreptatea de partea noastră, nimeni nu ne-a luat în seamă la Federaţia Română de Fotbal.

După ce am primit răspunsul de la TAS ne-am adresat Tribunalului Federal din Elveţia care, în cel mult două luni, va judeca şi speţa noastră", a mai spus Alic, care crede că, într-un final, într-un fel sau altul, FC Rapid Bucureşti va plăti. "Rapid ori va plăti ori va suporta consecinţele. Adică, vor fi retrogradaţi în Liga a V-a", a spus preşedintele Corvinului, Mircea Alic.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite