TAS a decis: Timişoara, FC Bihor şi Bistriţa rămân în B!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne a confirmat hotărârea Comisiei de Apel, Timişoara, Bistriţa şi FC Bihor urmând să joace viitorul sezon în Liga 2.

Concret, Poli şi Gloria rămîn fără licenţă, iar Bihorul nu are drept de promovare. Tribunalul de Arbitraj Sportiv a decis să respingă cererea acestora de a primi licenţa.

"Este foarte trist. Am sperat pînă în ultima clipă că vom juca în prima ligă. Trebuie să mă întâlnesc cu domnul Iancu în zilele următoare să vedem ce e de făcut", a fost prima reacţie a lui Dusan Uhrin, antrenorul lui FC Timişoara.

FC Timişoara nu a primit licenţa pentru datorii la bugetul statului şi faţă de clubul Benfica Lisabona din transferul fundaşului Laszlo Sepsi, iar Gloria Bistriţa pentru datorii la buget. FC Bihor nu a primit licenţa pentru datorii către angajaţi şi către bugetul de stat.

În urma deciziei TAS de luni, Poli Timişoara si Gloria Bistriţa au retrogradat în Liga a II-a, locul lor fiind luat de Sportul Studenţesc, retrogradată sportiv, dar care îşi menţine poziţia în primul eşalon, şi de CS Mioveni, locul trei în Seria a II-a a Ligii a doua, iar FC Bihor nu are dreptul de a promova, fiind înlocuită de Voinţa Sibiu, locul 4 în Seria a II-a, câştigătoarea unui meci de baraj cu Sageata Năvodari, locul 3 în Seria I a ligii secunde.

Poli Timişoara va juca în Liga a II-a. Liderii galeriei: „Noi trebuie să rămânem alături de echipă indiferent de divizie"

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite