Szukala: "Pentru noi ar fi bun un egal între Dinamo şi Steaua"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lukas Szukala, în dreapta, este jucătorul Universităţii Cluj
Lukas Szukala, în dreapta, este jucătorul Universităţii Cluj

Fundaşul german al Universităţii Cluj, Lukasz Szukala, a declarat, miercuri, că şi-ar dori ca derbiul dintre Dinamo şi Steaua să se termine la egalitate pentru ca "studenţii" să se apropie de lider şi să se desprindă de "roş-albaştri" în clasament, asta şi în cazul unei victorii la Sibiu.

"O să mă uit la meciul dintre Dinamo şi Steaua, ştiu că e derbi-ul României, sper să fie un meci frumos. Pentru noi ar fi bun un egal, pentru că ne-am putea apropia de Dinamo, iar Steaua ar rămâne în spatele nostru. Asta, bineînţeles, dacă vom câştiga la Sibiu. Va fi un meci foarte greu cu Voinţa, o echipă bună şi care a arătat şi în jocul cu CFR Cluj că joacă un fotbal bun. Trebuie să câştigăm acolo indiferent de starea terenului sau de vremea de afară. E frig, ninge, dar n-avem ce face. Mai sunt trei meciuri şi trebuie să scoatem maximum de puncte, iar apoi să ne pregătim foarte bine în pauza de iarnă", a spus Szukala.

Fundaşul neamţ, născut în Polonia, a apreciat drept hilară simularea lui Beto, despre care a spus că rămâne un portar foarte bun. "Simularea lui Beto a fost oarecum hilară, nu ştiu ce a vrut să facă. Probabil că şi el când s-a uitat la televizor a avut aceeaşi părere. El este un portar profesionist şi şi-a arătat valoarea şi în alte campioante", a mai spus Szukala.

Universitatea Cluj va juca, sâmbătă, de la ora 13.00, în deplasare, cu Voinţa Sibiu, într-o partidă contând pentru etapa a XVI-a a Ligii I.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite