Szekely şi-a plătit operaţia din propriul buzunar

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cu salariul redus cu 75.000 de euro pe an, mijlocaşul în vârstă de 27 de ani a fost nevoit să-şi acopere singur şi toate cheltuielile legate de tratament după accidentarea suferită la genunchi. De la „îi fac contract pe viaţă“ până la „va rămâne la echipa a doua mult şi bine“, Gigi Becali a trecut de la o extremă la alta în relaţia cu Janos Szekely.

Coşmarul lui Szekely a început în aprilie, când, la un antrenament, mijlocaşul s-a accidentat grav la genunchi, fiind nevoit să se opereze la Bologna pentru a reveni pe teren. Intervenţia chirurgicală a decurs excelent, iar recuperarea a durat cinci luni. Totuşi, când jucătorul de 27 de ani a revenit, în sfârşit, la antrenamente, el a fost nevoit să evolueze o perioadă pentru echipa a doua a clubului.

Motivul? „Iani" a intrat în conflict cu conducerea Stelei din cauza problemelor financiare. Mai întâi, oficialii din Ghencea l-au chemat pe Szekely la masa negocierilor pentru a-i reduce contractul de la 225.000 de euro pe an la 150.000 de euro pe sezon. Tratativele au decurs anevoios, dar, până la urmă, Szekely a acceptat situaţia, pentru a nu se plafona în eşalonul secund. Totuşi, motivul real al supărării lui Szekely a fost altul.

Va fi titular cu Napoli

Patronul Stelei nu i-a mai plătit nici măcar costurile pentru operaţie şi recuperare, cifrate la peste 5.000 de euro. Practic, în momentul în care a acceptat să semneze un nou contract, Szekely a trebuit să renunţe automat şi la aceste pretenţii financiare, cheltuielile rămânând achitate din buzunarul său.

De când s-a întors la echipa mare, Szekely a evoluat în patru meciuri ale Stelei din campionat, însă va fi titular şi în duelul finalului de an, contra italienilor de la Napoli. Janos va evolua în locul lui Nicoliţă,
care este suspendat, în banda dreaptă.

Busta Rhymes i-a pregătit pe stelişti pentru Napoli

Cum situaţia la Steaua e din ce în ce mai încordată odată cu apropierea meciului decisiv cu Napoli, oficialii roş-albaştrilor s-au decis să le acorde o seară de destindere jucătorilor. Astfel, după ziua liberă dată marţi de Marius Lăcătuş, miercuri, jucătorii au avut voie să meargă în club. Dar nu oricum, ci cu toţii, însoţiţi de Mihai Stoica, într-un cadru organizat. Steliştii au petrecut în Bamboo, la concertul cântăreţului american de hip-hop, Busta Rhymes, în cadrul show-ului „Behind Closed Doors Party", organizat de clubul din Capitală.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite