Szekely: "Suntem în criză! Trebuie să spălăm ruşinea cu Utrecht!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Janos Szekely
Janos Szekely

Mijlocaşul echipei Steaua Janos Szekely a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că formaţia "roş-albastră" nu trece printr-o perioadă prea bună după înfrângerea din campionat cu Gloria Bistriţa şi o victorie în Liga Europa, cu Utrecht, ar putea ridica moralul jucătorilor.

"Este un meci decisiv pentru noi. Ne poate scoate din aşa zisa criză prin care trecem, din această perioadă mai puţin bună. Cu Bistriţa a fost un meci în care practic nu am contat. Ne este ruşine de ce am arătat în ultimul meci şi ne dorim foarte mult să spălăm această ruşine prin rezultate bune. Prima ocazie o avem la meciul din Liga Europa", a spus Szekely.

Janos Szekely îşi doreşte să readucă suporterii la stadion printr-o victorie cu Utrecht. "Este meciul care poate face suporterii să se întoarcă alături de noi. Avem mare nevoie de fani şi ne dorim din tot sufletul să fie alături de noi. Suporterii sunt dezamăgiţi, la fel cum suntem şi doi. E normal, ei merg în orice deplasare a Stelei. Şi noi suntem foarte supăraţi, nu trecem prin momente plăcute, dar în fotbal ai şansa să speli ruşinea foarte repede pentru că avem meciuri într-un timp fo arte scurt", a explicat el.

Szekely consideră că Steaua are şanse mari de calificare în Liga Europa cu o victorie în partida cu Utrecht. "Pentru noi toate meciurile sunt importante. Nu vrem să renunţăm la această calificare, care zic că ne este la îndemână printr-o victorie mâine. Dar cu siguranţă şi campionatul este la fel de important", a mai spus Szekely.

Mijlocaşul Mihai Răduţ crede că meciul cu Utrecht este unul capital. "Este un meci capital pentru a merge mai departe în Liga Europa, pentru moralul nostru. Vom face tot posibilul să obţinem victoria. Atmosfera nu e niciodată bună după o înfrângere. Sperăm să obţinem victoria mâine seară, să ne ridicăm moralul şi să privim spre viitor. Ne dorim cât mai mulţi suporteri care să fie alături de noi la meci şi să ne ajute să obţinem victoria" , a spus Răduţ.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite