Szekely: "Cred că voi reveni în cel mai scurt timp printre titulari!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Janos Szekely, mijlocaşul echpei din Ghencea
Janos Szekely, mijlocaşul echpei din Ghencea

Mijlocaşul Stelei, Janos Szekely, a dialogat cu fanii echipei din Ghencea prin intermediul reţelei de socializare facebook.

Iată răspunsurile date de jucătorul roş-albaştrilor:

Despre obiectivul Stelei: "Noi credem în titlu atât timp cât mai avem şanse matematice şi pentru asta vom lupta până la sfârşit! Noi sperăm să ne îndeplinim toate obiectivele, inclusiv câştigarea cupei! În ceea ce priveşte evoluţia mea, cred că nu sunt alt jucator faţă de cel de la Galaţi, dar în viaţa oricărui fotbalist mai sunt şi perioade mai slabe".

"Am o relaţie foarte bună cu coechipierii. Suntem uniţi şi asta contează cel mai mult. Atmosfera în vestiar este una foarte bună de la venirea lui Cîrţu. Nu este adevărat că am fi plecat din vestiar fără să-l ascultăm pe antrenor. Am avut o relaţie normală cu Lăcătuş şi atât! Nu am avut niciun conflict cu nimeni! Este o aberaţie faptul că a plecat din acest motiv".

"Mă simt cel mai bine în postura de mijlocaş dreapta, dar în unele momente trebuie să joci unde ţi-o cere antrenorul. La Oţelul am avut parte şi de continuitate, chiar dacă jucam un meci mai slab... în schimb aici am mai fost împiedicat şi de câte o accidentare sau alte motive".

Szekely este convins că îşi va recăpăta locul de titular în cel mai scurt timp: "Eu cred că în cel mai scurt timp voi reveni în primul 11 şi voi avea evoluţiile dorite de toată lumea. Nu am vrut să plec la Timişoara!"

Jucătorul Stelei nu crede că schimbările de antrenor din acest sezon sunt benefice: "Nu cred că sunt benefice echipei atâtea schimbări, dar noi, jucătorii, trebuie să fim motivaţi tot timpul indiferent de ce schimbări se vor face"

Szekely a vorbit despre fosta sa echipă, Oţelul: "Echipa bine organizată cu jucători tineri, care merită pe deplin poziţia din clasament".

Victoria din meciul cu FC Vaslui este obligatorie pentru ca Steaua să mai păstreze şanse la titlu: "Într-adevăr, meciul cu Vaslui este foarte important pentru noi, dar cum am făcut-o şi dăţile trecute cred că vom câştiga şi vom avea şanse reale la câştigarea titlului!"

"Nu suntem pe primul loc din multe motive şi cu siguranţă Oţelul nu are jucători mai valoroşi, cu atât mai puţin contează salariile pe care le primim. Campionatul nostru este mult sub Spania, Italia sau Anglia.

În sezonul actual s-au făcut multe schimbări, transferuri şi probabil toate acestea au nevoie de timp pentru a face performanţă! Sunt sigur că nici acum nu e nimic pierdut şi trebuie să fim uniţi cu toţii - suporteri, jucători şi conducere"

"Steaua poate să revină la ceea ce a fost odată, dar să nu uităm că şi celelalte echipe s-au întărit şi au investit foarte mult. Ne dorim cu toţii să fie ca înainte, dar trebuie să avem răbdare! În ceea ce priveşte duelurile cu Dinamo, ne dorim din tot sufletul să ne luam revanşa faţă de noi, de apropiaţii noştrii, şi nu în ultimul rând, de voi suporterii!

Eu sper să joc indiferent de ce mutări va face Cîrţu şi voi da totul pentru acest lucru.

Să joci în UCL este o senzaţie unică pe care şi-o doreşte orice fotbalist. Sincer, mi-aş mai dori să joc cu Steaua în UCL, dar să şi debutez la naţională"

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite