Suspendat de un ziarist

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce a fost făcut „retardat“ de Mihai Stoica, Alin Buzărin a găsit un aliat în Dumitru Dragomir. Acesta vrea să-l scoată pe Meme din circuit.

Presiunea câştigării titlului apasă mult prea tare pe umerii lui Mihai Stoica. Gândul că echipa ar putea rata, din nou, locul 1 e terifiant pentru Stoica, iar din acest motiv el a început să vadă duşmani peste tot. 

Îl vede omul lui Ilie Stan

La o zi după înfrângerea cu Spartak Trnava, Meme a intervenit telefonic într-o emisiune la sport.ro. În studio se afla şi Alin Buzărin (ProSport), recunoscut în presă ca fiind cel mai mare susţinător al lui Ilie Stan. Numai că fostul antrenor al Stelei e în relaţii glaciale cu Stoica. Acesta a luat foc, atunci când Buzărin i-a sugerat că, în loc să comenteze duritatea declaraţiilor lui Dragomir despre prestaţia roş-albaştrilor în meciul cu Trnava, managerul ar trebui să fie preocupat de jocul echipei.

„Măi, obraznicule, nu mă interesează ce spui, imbecil notoriu, măi, retardatule!", a fost ieşirea golănească a lui Stoica la adresa jurnalistului.  „N-are rost să luăm în seamă cuvântul unui om care, atunci când a plecat prima dată de la Steaua, a spus că mai bine locuieşte într-o cutie de carton decât să mai lucreze vreodată cu Gigi Becali. Acum, probabil că acea cutie de carton i-a rămas mică", a replicat Buzărin.

Stoica a continuat jignirile pe Facebook, după ce ProSport a anunţat că va cenzura numele oficialului stelist: „Wow, ce rebeli...mai rămâne să protesteze Buzărin şi să nu mai bea niciodată Colinele Tutovei. Păi, dacă nu tăiau legatura, îl dezintegram pe lingăul ăla zbanghiu...ce viteaz era el dupa ce mi-au închis, ce se mai războia el, ce Stroe Buzescu neînteles".

„Adevărul" l-a contactat pe Dragomir pentru a-i cere punctul de vedere vizavi de conflictul Buzărin - Stoica. Preşedintele Ligii a fost virulent la adresa lui Meme: „Astfel de oameni au nevoie de un ajutor medical obligatoriu. Dacă Buzărin trimite o hârtie la Ligă, Meme poate fi suspendat un an, doi". Jurnalistul intenţionează să depună azi memoriu împotriva lui Meme. Dacă va fi suspendat, Stoica nu va putea reprezenta clubul Steaua, nu va mai putea sta pe bancă în timpul meciurilor şi nu va avea acces în zona vestiarelor.

Meme, tupeu de borfaş

- Caracterul său duplicitar a ieşit la iveală încă din 1998. L-a „lucrat" pe fostul său şef de la Oţelul, Marius Stan, omul care îl adusese în fotbal, în 1991.
- E singurul conducător din sportul românesc care a bătut un suporter. Se întâmpla în 2005, în pauza unui meci cu CFR, câştigat de Steaua cu 1-0.
- L-a atacat pe Liţă Dumitru, fostul mare căpitan al Stelei. „ Alooo, vopsitule, ce ai fost tu în fotbalul românesc?! Toată lumea ştie că ai fost un vânzător de meciuri. Nesimţitule, derbedeule, cum îţi permiţi să vorbeşti de Steaua?!", i-a transmis Stoica adversarului direct al lui Pelé de la Cupa Mondială din 1970.
- L-a jignit şi pe Victor Piţurcă, o altă legendă vie a clubului Steaua: „Ţaţa Vica poate să antreneze doar la Steaua Orodel".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite