MM Stoica: “Surdu şi Szekely pleacă în străinătate, nu la Poli!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Timişorenii au lăsat de înţeles că Sorin Cîrţu ar avea o primă din partea lui Gigi Neţoiu dacă va obţine un rezultat pozitiv la Timişoara. MM Stoica le-a răspuns oficialilor de pe Bega şi privinţa jucătorilor Surdu şi Szekely, ofertaţi de Marian Iancu.

"A trecut vremea diversiunilor şi a conflictelor, dar cred că pentru ei nu va trece niciodată. Nu există nici o primă pentru Sorin Cîrţu din partea lui Gigi Neţoiu. În momentul în care tu ai tavanul spart şi-ţi plouă în casă nu trebuie să te gîndeşti la altă primă promisă Stelei, care oricum nu există. Nici Steauanu îşi permite să ofere primă altei echipe din campionat pentru ca nu este regulamentar.

Nu este ok să îţi exprimi dorinţe vizavi de alţi jucători care nu sunt ai tăi. Eu am fost cu un pas înainte cînd l-am luat pe Nicoliţă şi ei nu au mai putut să îl ţină acolo.

Surdu şi Szekely vor avea oferte din străinătate. Surdu chiar are deja, mult mai avantajoasă decît ce ar putea să-i ofere Poli. Aceste oferte au fost făcute publice doar pentru a crea o diversiune şi pentru a împiedica jucătorii respectivi să se concentreze", a spus Mihai Stoica.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite