Suporterii ies la miting în stil organizat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Asociaţia Suporterilor Români a anunţat azi, printrîun comunicat oficial, că vor participa la mitingul organizat de azi. De la ora 18.00, ei se vor afla în Piaţa Universităţii unde vor protesta în mod civilizat, fără acte de violenţă.

De duminică, de când au fost incidentele violente din Bucureşti, imaginea suporterilor echipelor de fotbal a fost asociată cu elementele negative care au perturbat liniştea publică a Capitalei. De aceea, membrii Asociaţiei Suporterilor Români au emis azi un comunicat prin care şi-au exprimat opiniile cu privire la manifestaţiile din ultimele zile.

„Deşi în primele zile ale demonstraţiilor, membrii galeriilor bucureştene au fost supuşi unui tir neîntrerupt de acuze şi jigniri, elanul izvorât din năzuinţa spre un viitor mai bun a purtat, în fiecare seară, în mod independent, suporterii spre piaţa în care eroii Revoluţiei noastre s-au jertfit pentru dobândirea libertăţii.

Membrii ASOCIAŢIEI SUPORTERILOR ROMÂNI se vor alătura joi, 19 ianuarie, începând cu ora 18.00, de această dată în mod organizat, protestelor din Piaţa Universităţii (fântâna de la Arhitectură).

Niciun exponent politic, sindical sau patronal nu a demonstrat până acum că are voinţa de a asculta cu adevărat cerinţele românilor de rând. Ignoranţa şi dispreţul cu care am fost trataţi de-a lungul timpului, ca cetăţeni români sau ca simpli suporteri, ne obligă să ne distanţăm, astfel, de orice fel de factor politic, şi să respingem ab initio orice asociere de acest fel. Din multitudinea de idei exprimate atât în Piaţa Universităţii cât şi în cadru privat, anumite aspecte legate de doleanţele noastre se pot desprinde clar ca fiind comune. ASOCIAŢIA SUPORTERILOR ROMÂNI va susţine prin orice mijloace democratice de care dispune cauze de interes imediat şi general“.

MAI MULTE DETALII AICI

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite