Dinamoviştii la Braşov: 36 de autocare la finala cu Steaua

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aproximativ 2.000 de suporteri dinamovişti se vor deplasa cu 36 de autocare la Braşov, miercuri dimineaţa, pentru a asista la finala Cupei României. Fanii care doresc achiziţionarea biletelor pot achita contravaloarea şi transportul, în total 63 de lei, sau 35 de lei, cât este un tichet.

Directorul sportiv al FC Dinamo, Constantin Dănilescu, a declarat că decizia ca biletele să se vândă la pachet cu transportul a fost luată de liderii suporterilor: "Biletele pe care FC Dinamo le-a primit pentru finala Cupei României au fost împărţite către suporteri, jucători şi conducători. Decizia de a vinde biletele cu transport până la Braşov este a ligii suporterilor, nu ne-am implicat în niciun fel".

Mai mulţi fani care au venit la stadion, vineri dimineaţă, pentru a cumpăra bilete la finala Cupei României au fost nemulţumiţi de faptul că pe lângă contravaloarea tichetului, 35 de lei, erau obligaţi să achite şi transportul cu autocarul. "Deplasarea se va face în mod organizat, cu 36 de autocare, vom pleca din faţa stadionului, în ziua meciului. Astăzi s-au vândut doar 350 de bilete pentru că atâtea au venit urmând ca duminică să mai vindem alte 1.500. Preţul pachetului este de 63 de lei, din care 35 de lei este valoarea biletului de intrare", a declarat unul dintre liderii galeriei.


Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite