Fanii dinamovişti, atac la Nicolae Badea: „Titlurile câştigate până acum nu înseamnă nimic“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Unul dintre liderii galeriei dinamoviste, Mihnea Ionescu, anunţă că fanii vor protesta în continuare la adresa conducerii şi cer ca acţionarii să rupă legăturile cu fraţii Becali.

"De ce Vasile Turcu, care după spusele sale a investit 3 milioane de euro nu cere mai mult, pentru că acel capital cu care a intrat Turcu este de 3 milioane. Şi Neţoiu a plecat înapoi cu aceiaşi bani, dar în acest timp clubul avea pierderi. Dacă la Dinamo s-au petrecut atâtea grozăvii şi în România există Minister de Interne, este pusă sub semnul întrebării şi autoritatea Statului.

"Luchin şi Bălgrădean, dacă o să-i vândă şi pe ăştia e clar ce interese au. Dacă domnul Badea îşi permite să vorbească în băşcălie despre ratarea calificării cu Polskava înseamnă că titlurile câştigate până acum nu înseamnă nimic", a spus Mihnea Ionescu pentru Sport Total FM.

"Afară cu Becali că miroase a brânză!"

"Înrudirea cu Giovani Becali este una negativă. Asta ţine suporterii departe de stadion. Nu vrem să stăm în aceeaşi barcă cu fraţii Becali pentru că miroase a brânză. Pe noi ne interesează să dispară clanul Becali şi să se investească în echipă. Când Dinu, fosta glorie a clubului, era înjurat grobian de Becali la stadion, conducerea lui Dinamo nu a luat nicio măsură împotriva lor.

Se pare că începând din primăvara vom reveni în număr din ce în ce mai mare pentru că protestul materializat cu statul la terease în timpul meciului s-a dovedit inutil. Pe ăştia îi doare la bască dacă nu suntem pe stadion. S-ar putea să fie mai incomod dacă ei vor sta în tribune într-un cor de înjurături şi fluierături", a mai spus acesta.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite