Suporterii Oţelului au fost urcaţi în autobuze şi trimişi la Galaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Suporteri ai echipei Oţelul Galaţi
Suporteri ai echipei Oţelul Galaţi

Suporterii echipei Oţelul, care au fost evacuaţi din stadion la meciul cu FC Vaslui, au fost urcaţi în autobuze şi trimişi la Galaţi.

Cei aproximativ 500 de suporteri gălăţeni au fost urcaţi în cele cinci autobuze cu care au făcut deplasarea la Vaslui, au fost scoşi din parcarea stadionului Municipal, fiind trimişi spre casă.

Câţiva suporteri au fost reţinuţi pentru că au aruncat cu petarde şi fumigene în teren.

Înainte de a părăsi parcarea stadionului, fanii Oţelului au făcut gesturi obscene şi au adresate cuvinte injurioase forţelor de ordine.

Meciul FC Vaslui - Oţelul a fost întrerupt aproximativ trei minute în prima repriză, după ce fanii gălăţeni au aruncat în teren cu petarde şi fumigene.

În primul minut al jocului, fanii Oţelului au aruncat cu petarde şi fumigene în teren, iar arbitrul Alexandru Tudor a decis întreruperea meciului.

Antrenorul gălăţenilor, Dorinel Munteanu, a fugit spre galeria echipei campioane şi le-a cerut suporterilor să înceteze.

După aproximativ trei minute, în care Alexandru Tudor s-a consultat cu observatorul Romeo Paşcu, arbitrul a decis ca partida să fie reluată.

După acest incident s-a decis evacuarea galeriei gălăţene. În minutul 19, jandarmii au început evacuarea celor aproximativ 500 de fani ai Oţelului. O parte dintre suporteri a încercat să opună rezistenţă.

Galeria echipei FC Vaslui a părăsit stadionul în semn de solidaritate cu fanii formaţiei Oţelul Galaţi, care au fost evacuaţi după ce au aruncat cu petarde şi fumigene în teren. În minutul 25, suporterii vasluieni au afişat un banner pe care scria "Jandarmeria strică bucuria" şi au părăsit stadionul Municipal.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite