Suporterii către Badea: "Vinde Dinamo"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nicolae Badea
Nicolae Badea

Suporterii dinamovişti au postat pe siteul www.dinamomania.ro un mesaj către preşedintele roş-albilor, Nicolae Badea, princ are-i cer să plece de la club.

"Vrem din capul locului sa spunem ca nu avem nicio afinitate fata de vreun potential cumparator pentru Dinamo si ca tot ce ne intereseaza, ca suporteri dinamovisti este ca Dinamo sa aiba o sansa reala pentru performanta.

Dl. Badea, cand nu mai ai bani sa platesti salariile curente, chiria si utilitatile la CS Dinamo, impozitele la stat sau datoriile catre fost actionari care s-au retras , cand investitiile la infrastructura lipsesc cu desarvarsire iar cand pe plan sportiv Dinamo de 3 ani se tareste in mediocritate, fara sa cucereasca nici un trofeu intern, cred ca este timpul sa faceti ceea ce este normal, logic si de bun simt: vindeti clubul de fotbal cuiva care are  capacitatea atat financiar dar si manageriala sa conduca si finanteze un club de talia lui Dinamo.

Dl. Badea, Dinamo nu este o jucarie.  Dinamo impune respect, este viata si pasiunea a milioane de dinamovisti, reprezinta traditie, istorie, mandrie a sute de fotbalisti romani, care au imbracat tricoul alb-rosu de-al lungul istoriei.  Dinamo este un simbol al Romaniei!

Din pacate in ultima vreme imagine lui Dinamo s-a deteriorat cumplit.  Dinamo pe care l-ati condus reprezinta  o permanent sursa de scandal, glume proaste, si-n loc de respect pentru performanetele sportive si organizare interna, clubul nostru acum inspira doar mila.

Dinamo nu este o afacere care poti s-o inchizi, s-o lasi sa moara, sa-ti bati joc de ea.   A venit timpul dl. Badea sa va dati la o parte, sa vindeti clubul Dinamo pentru ca el sa poate sa respire din nou, sa aiba o sansa la modernizare si performanta sportiva.

Atat dvs. cat si dl Borcea si ceilalti ati primit destul prin asocierea cu clubul nostru, atat financiar, cat si pe planul imaginii si al notorietatii publice.  Aveti decenta sa vindeti Dinamo acum, cand nu este prea tarziu sa ne puneti in fata unei umilinte si mai mari gen retrogradare.  

Daca va mai ganditi sa trageti dvs sau dl Borcea un ultim "tun" financiar din vanzarea lui Dinamo, ganditi-va ca Dinamo inca mai are o cota de piata acum. Cand se va bate la retrogradare si veti avea suporterii protestand mai vehement decat cei din Ghencea la adresa dvs,  "cota " de piata va scadea si mai mult si veti fi bucurosi atunci sa scapati Dinamo pe un euro.   Este momentul sa va folositi ratiunea si bunul-simt si sa vedeti cat atat pentru dvs. dar si pentru Dinamo cea mai buna solutie este divortul.

Vinde  Dinamo acum dl. Badea!", se arată în comunicat.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite