UPDATE. Suporteri ai Craiovei reţinuţi de jandarmi în faţă la DNA. Mircea Sandu: „Nu am nicio emoţie. Craiova a fost dezafiliată corect“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gabi Blondu’ le dă explicaţii jandarmilor
Gabi Blondu’ le dă explicaţii jandarmilor

Procurorii anticorupţie continuă ancheta în cazul dezafilierii clubului Universitatea Craiova. La sediul DNA a fost chemat şi Marius Stan, preşedintele Oţelului. Opt suporteri ai oltenilor au venit şi ei la Bucureşti pentru a protesta împotriva lui Mircea Sandu, dar au fost reţinuţi de forţele de ordine.

UPDATE. Ora 14.00. Mircea Sandu n-a stat pentru mult timp la sediul DNA. „Am respectat regulamentele FRF care sunt în concordanţă cu FIFA şi UEFA. Nu am nicio emoţie. Craiova a fost dezafiliată corect. Oricum, nu e vorba de un act de corupţie ci o acuză de abuz în serviciu. Se presupune că paguba produsă lui Mititelu e de peste un milion de euro şi de aceea cazul a ajuns pe masa DNA“, a spus Sandu

UPDATE: Ora 12.17. Mircea Sandu a ajuns la sediul DNA. Preşedintele FRF, care a venit pe jos, era îmbrăcat impecabil într-un costum, cu ochelari de soare şi având un şal în jurul gâtului. El a intrat zâmbind în sediu, menţionând că n-are nici cea mai mică apăsare.

Agitaţie în faţa sediului Direcţiei Naţionale Anticorupţie din Bucureşti. După ce săptămâna trecută mai mulţi membrii ai Comitetului Executiv al FRF au fost chemaţi să dea explicaţii, în frunte cu Dumitru Dragomir, vicepreşedintele de la Casa Fotbalului, azi este aşteptat să ajungă în faţa procurorilor şi Mircea Sandu.

La audieri a fost convocat şi Marius Stan, preşedintele Oţelului, chiar dacă oficialul moldovenilor a fost unul dintre cei care s-a abţinut în momentul votului. „Nu sunt acuzat de nimic. Probabil, am fost chemat ca martor“, a spus Stan., la ieşirea de la DNA.

Ştiind că Mircea Sandu urma să ajungă la audieri, opt suporteri ai Universităţii Craiova, în frunte cu Gabi Blondu’, s-au postat în faţa sediului. Fără a face gălăgie, ei aveau pregătite mai multe cartoane cu mesaje, cel mai probabil, anti-Sandu. Ei n-au avut însă parte de planul pus la cale, deoarece au fost săltaţi de jandarmi.

„De ce ne reţineţi?“, a spus Blondu’, care a primit imediat replica din partea unui jandarm: „Preventiv“.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite