Supermarket în Antalya

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Roş-albaştrii au deplasat un lot numeros în cantonamentul din Turcia în speranţa că vor reuşi să vândă acolo câţiva jucători, precum Geraldo, Brandan, Onofraş, Bilaşco sau chiar Andrei Ionescu. „Bilă“ este primul care ar putea părăsi echipa, el fiind urmărit la antrenamentul de ieri de către un impresar sud-coreean.

„Au venit Dică, Măcelaru şi Onicaş, dar lotul este oricum prea numeros. Este valoros, dar prea numeros", spunea managerul general Mihai Stoica în urmă cu câteva zile. Cu toate acestea, roş-albaştrii au decis să deplaseze în cantonamentul de la Belek un lot foarte numeros, de 26 de jucători, cărora li s-ar putea alătura în câteva zile şi Iasmin Latovlevici. Motivul? Având în vedere că în această perioadă foarte multe echipe din străinătate îşi desfăşoară stagiile de pregătire în regiunea Antalya, oficialii Stelei s-au gândit că ar fi un prilej foarte bun pentru a vinde acolo câţiva jucători aflaţi pe „lista neagră", precum Pablo Brandan, Marius Bilaşco, Marius Onofraş, Geraldo Alves sau chiar Andrei Ionescu. Situaţia primilor trei este puţin mai complicată, întrucât ei au jucat deja pentru două echipe în acest sezon, Steaua şi Unirea Urziceni, aşa că nu se mai pot transfera decât în ţări în care campionatul se joacă în sistem sovietic, de tip primăvară-toamnă, precum Rusia, China sau Coreea de Sud.

„Lui Brandan i-am dat o hârtie în care scrie că e transferabil la orice echipă pentru 750.000 de euro. Documentul este valabil şi acum, cine dă suma respectivă îl poate avea. Onofraş ar putea pleca înapoi la Urziceni, dacă băiatul nu va avea alte oferte", a explicat Gigi Becali. De asemenea, patronul Stelei speră să scape cât mai rapid de Geraldo, pentru a-i face loc în echipă bulgarului Valentin Iliev, care şi-a depus deja un memoriu la LPF pentru a deveni liber de contract. „Lui Iliev i-am zis clar, când devine liber, mă sună şi semnăm imediat", a mai spus Becali.

Bilaşco, spre K-League

„Bilaşco e posibil să plece în Asia, are o ofertă de acolo", afirma acelaşi Gigi Becali în urmă cu câteva săptămâni. Această mutare s-ar putea perfecta în numai câteva zile, întrucât atacantul de 30 de ani a fost urmărit la antrenamentul de ieri-dimineaţă de către un impresar sud-coreean, apropiat al clubului din prima ligă coreeană, K-League, Chunnam Dragons, acolo unde au mai jucat în trecut românii Adrian Neaga şi Adrian Mihalcea.

Răduţ: „Mi-ar plăcea să vină Moraes"

Mijlocaşul Stelei, Mihai Răduţ, consideră că echipa din Ghencea va fi mult mai puternică în retur. „Acum mă simt bine. S-au rezolvat problemele medicale care m-au chinuit în ultima parte a lui 2010", a comentat Răduţ. „Mi-ar plăcea să vină Moraes la Steaua", a adăugat el.

Bumbescu: „Eu l-am propus pe Gardoş, nu Liţă"

Adrian Bumbescu, antrenorul secund al echipei Steaua II, susţine
că el a fost cel care l-a recomandat pe Florin Gardoş în Ghencea. „Pe Gardoş îl cunosc foarte bine, pentru că unul din oamenii care l-au adus la Steaua am fost chiar eu. Piţurcă l-a adus la sugestia mea. Liţă Dumitru l-o fi propus la Chiajna, nu la Steaua", a declarat fostul mare fundaş.

Piţurcă: „Meme Stoica îl lucrează pe Marius Lăcătuş"

Fostul manager general al Stelei, Victor Piţurcă, susţine că are informaţii potrivit cărora Mihai Stoica vrea neapărat să-l dea afară pe Marius Lăcătuş. „Fiind disperat, Gigi Becali l-a readus la echipă pe Stoica. Ce treabă are Meme acum la Steaua, îmi ziceţi şi mie?! Să-l facă Gigi direct antrenor, că şi aşa vrea să-l dea afară pe Lăcătuş, la asta «lucrează» acum la Steaua. Ştiu toate calculele pe care şi le face, Meme Stoica vrea să aducă un antrenor care să se consulte cu el, ca apoi să-şi aroge şi el meritele dacă antrenorul respectiv va câştiga vreun trofeu. Pe Meme îl roade faptul că Lăcătuş e prea mare vedetă în Ghencea", a spus Piţurcă. „Lăcătuş nu pleacă până la vară", a replicat însă Becali.

„Nu e normal ce declară Gigi despre Lăcătuş, nu aşa procedează un patron. Cred că Oli l-a refuzat şi de aceea la Steaua este acelaşi antrenor de la finalul turului", a conchis Piţurcă.

"Trăim o perioadă de criză, aşa că încercăm pe cât posibil să rentabilizăm clubul."
Narcis Răducan director sportiv Steaua

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite