„SuperDan“ s-a umplut de bani la Kuban

0
Publicat:
Ultima actualizare:

 Pentru un salariu anual de două milioane de euro, dublu faţă de cât avea până acum, Dan Petrescu şi-a prelungit contractul cu ruşii. „Bursucul“ a devenit astfel al treilea cel mai bine plătit antrenor român.

Dan Petrescu a îndepărtat orice îndoială în privinţa viitorului său la Krasnodar şi şi-a prelungit contractul cu cei de la Kuban până la 30 iunie 2015.
„SuperDan" va încasa un salariu de două milioane de euro pe an, dublu faţă de cât avea în acest sezon. „Acum ne batem cu cele mai bune echipe din ţară, iar Kuban arată chiar bine. Bineînţeles că ne asociem viitorul cu Dan Petrescu, alături de care am avut un an plin de succes. Credem că vom putea termina sezonul în primele cinci şi vom ajunge în cupele europene", a spus guvernatorul regiunii Krasnodar, Alexander Tkacev. „Mă bucur că am semnat un nou contract. Sunt fericit la Krasnodar. Sunt fericit să lucrez cu această echipă, acest an a fost minunat. Mă simt pregătit să dau totul pentru a ajunge în cupele europene. Ăsta e visul meu", a declarat şi Petrescu.

După „Il Luce" şi Oli

 În acest moment, „Bursucul" se clasează pe locul al treilea în topul celor mai bine plătiţi antrenori români care activează în străinătate. El se află după Mircea Lucescu, care încasează anual trei milioane de euro de la Şahtior Doneţk, respectiv Cosmin Olăroiu, remunerat în fiecare sezon cu 2,1 milioane de euro, în Emirate, la Al-Ain. Ceilalţi tehnicieni autohtoni care antrenează pe alte meleaguri au, în general, venituri mult mai modeste, doar Mircea Rednic, care ia 800.000 de euro pe an de la Khazar Lankaran, respectiv Loţi Bölöni, care încasează 480.000 de euro pe sezon în Grecia, la PAOK, făcând notă discordantă.

6 este locul pe care l-a ocupat Kuban Krasnodar la finalul sezonului regulat în Rusia, ajungând în playoff-ul campionatului.

info
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite