Şunda îşi atacă ucenicul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alexandru Pelici (stânga), Aurel Şunda (dreapta)
Alexandru Pelici (stânga), Aurel Şunda (dreapta)

 „Dubla“ care va stabili ultima nou-promovată în Liga I programează o confruntare inedită. Antrenorul gazdelor, Aurel Şunda, este un idol pentru tehnicianul oaspeţilor, Alexandru Pelici.

Săgeata Năvodari (seria I, locul 3) şi Voinţa Sibiu (seria a II-a, locul 4) se vor înfrunta, diseară, returul fiind programat la 6 iulie (de la ora 18.00), la Sibiu. La prima vedere, meciul pare unul neinteresant pentru spectatorul neutru. Totuşi, povestea celor doi antrenori este una captivantă. Aurel Şunda (antrenor Săgeata) se va afla faţă în faţă cu Alexandru Pelici (tehnician Sibiu).

Altfel spus profesorul îşi înfruntă fostul elev. Cei doi se cunosc de pe vremea în care au colaborat la FC Timişoara între 1994 şi 1996. Atunci, Şunda era secund în stafful lui Costică Rădulescu, în timp ce Pelici era un jucător al bănăţenilor. Viaţa şi carierele celor doi s-au intersectat şi la Apullum Alba Iulia în perioada 2001 - 2003. Fiecare, cu altă funcţie. Şunda, antrenor principal, iar Pelici, asistentul său. Acum, elevul şi profesorul au ajuns să se lupte de pe poziţii egale, pentru o miză mare: un loc în Liga I.

Săgeata sabotată?

Formaţia din Năvodari a primit o lovitură grea! Golgheterul Sorin Chiţu (22 de reuşite în sezonul trecut) a fost chemat de urgenţă la Pandurii, de unde fusese împrumutat la Săgeata. Această situaţie i-a înfuriat pe cei de la Năvodari. „Din păcate, acesta este fotbalul românesc şi de aceea am ajuns să ne batem cu Luxemburg", a declarat Dumitru Rida, preşedinte la Săgeata.

"Aurel Şunda este motivul pentru care m-am apucat să antrenez. L-am admirat mereu pentru metodele sale de pregătire.''
Alexandru Pelici antrenor Voinţa Sibiu

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite