Şumudică pe făraş! Pleacă în iarnă?

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marius Şumudică este nemulţumit de evoluţia echipei sale
Marius Şumudică este nemulţumit de evoluţia echipei sale

Dezamăgit de eşecul de la Târgu-Mureş, Marius Şumudică a anunţat că va da afară mai mulţi jucători. Ce nu ştie tehnicianul Rapidului, e faptul că şi patronul George Copos e gata să-l demită, dacă echipa nu prinde podiumul la finalul turului!

„Consider că unii au ajuns prea devreme la Rapid. La iarnă trebuie să tragem linie şi să renunţăm la unii dintre ei. Trebuia să fac cu Târgu-Mureş vreo şase schimbări, pentru că am jucat slab, şi sunt dezamăgit crunt de unii dintre elevii mei. E dureros că nu îşi doresc mai mult. Voi avea o discuţie cu conducerea, nu se poate să ai o repriză atât de bună cu Steaua şi să intri pe vârfuri la un meci cu Târgu-Mureş", a explicat Şumudică. Şi antrenorul giuleştenilor are postul ameninţat, iar un nou eşec în campionat i-ar semna sentinţa, mai ales că Rapid nu a mai câştigat de patru meciuri! Chiar Şumi a admis după întâlnirea din Cupă, cu Steaua, pierdută cu 1-0, că viitorul său la Rapid e neclar.

„Sunt pe muchie"

„Primul care este tras la răspundere este antrenorul. Ghinionul se uită. Lumea te întreabă de ce nu bagi mingea în poartă, nu se uită nimeni la cum joci. Şi eu sunt pe muchie, dacă înţelegeţi ce zic. Scaunul meu se clatină", a afirmat antrenorul bucureştenilor.

"Au fost două jocuri cu Steaua, în campionat şi în Cupă, care ne-au stors din toate punctele de vedere. Jucătorii nu au putut să doarmă până la cinci dimineaţa după aceste partide."
Marius Şumudică  antrenor Rapid

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite