Şumudică este la Pro Rapid pentru a-şi rezilia contractul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Marius Şumudică a sosit de cîteva minute la baza Pro Rapid. El a venit special pentru a-şi rezilia contractul cu gruparea giuleşteană. "Nu mai pot continua după tot ce mi s-a spus aseară şi după tot ce s-a întâmplat", s-a confesat antrenorul unor apropiaţi înainte de a intra în bază. Şumi nu se va întâlni cu George Copos, ci doar cu preşedintele Dinu Gheorghe.

I s-a propus o reziliere de comun acord, prin care să îşi mai primească o parte din salariul pe care l-ar mai avea de luat până la finalul contractului, ce expiră peste două luni. Şumudică e plătit de Rapid cu 100.000 de euro pe sezon şi ar mai avea de încasat un total de 16.600 de euro plus restanţele din lunile trecute.

Conducerea Rapidului încearcă o astfel de negociere din cauza celor două clauze din contractul tehnicianului. Atîta timp cât Rapidul e în obiectiv, cu şanse matematice de a prinde Europa League, cum se întâmplă în acest moment, Şumudică dă 500.000 de euro dacă vrea să plece. Copos îl despăgubeşte doar cu 100.000 de euro dacă îl dă afară.

Aseară târziu, la finalul meciului pierdut cu Sportul în Giuleşti, 0-1, Copos a lansat un atac violent asupra lui Şumudică: "N-ai vrut să faci recuperare după meciul de la Ploieşti, de etapa trecută, faci doar ce vrei tu, m-am săturat, să mă laşi şi să pleci!". După aceea a încercat să îşi asigure interimatul cu stafful lui Şumudică, dar cînd Bogdan Andone şi Petre Cristian au refuzat, a încercat să îndulcească tonul. La fel ca şi preşedintele Dinu Gheorghe, a spus: "Mai vedem ce va fi".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite