Şumudică este de partea greviştilor!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul susţine jucătorii neplătiţi de trei luni în războiul cu conducerea. Şumudică a căzut la mijloc în războiul jucătorilor cu Dinu Gheorghe şi Copos. Tehnicianul a luat însă o decizie şocantă, fiind de acord cu protestul jucătorilor!

Rapidul tinde să devină un grup şi când e vorba de scandal. Dinu Gheorghe a ales să plătească vineri doar o parte din jucători, iar vestiarul Rapidului a sărit în aer. Toţi fotbaliştii au ales să protesteze faţă de decizia lui „Vamă" şi au hotărât să nu mai rămână peste noapte în cantonament.

Interesant este că jucătorilor neplătiţi de trei luni li s-au alăturat şi cei care şi-au luat banii. „Suntem un grup la Rapid şi am hotărât să protestăm aşa. Dacă acum am luat banii, peste trei luni s-ar putea să fim şi noi în situaţia lor", spun fotbaliştii care şi-au primit salariile.

Nici Marius Şumudică nu e străin de protestele elevilor săi, cu care a discutat în vestiar, cu uşile închise, şi vineri, şi sâmbătă. Antrenorul a încercat iniţial  să-i facă să se răzgândească, dar după ce a văzut că toţi sunt porniţi împotriva conducerii, acesta a hotărât să fie şi el de partea lor.

„Eu vă susţin, nu e normal să nu vă luaţi banii", le-a spus Şumudică. O astfel de decizie ar putea însă însemna o ruptură de Dinu Gheorghe, un preşedinte autoritar.  Şumi a încercat şi ieri să discute cu „Vamă", căruia i-a cerut să găsească soluţii pentru a plăti restanţele faţă de jucători până astăzi. „Săptămâna viitoare vom primi banii din drepturile TV şi toată lumea va fi plătită", a fost răspunsul lui Gheorghe pentru „grevişti".

Unul care nu a mulţumit însă jucătorii. O nouă şedinţă între Şumudică şi elevii săi va avea loc astăzi, urmând ca împreună să decidă dacă se va intra sau nu în cantonament. 

„De cine mi-e dor, de Pancu şi Şumi-gol!"

Giuleştenilor li s-a alăturat la antrenamente şi Daniel Pancu, care va semna abia marţi cu giuleştenii, după ce va deveni liber de contract.
Şumi e încântat de revenirea lui Pancu, alături de care a jucat în tricoul Rapidului.

„Suporterii ne cântau înainte: «De cine mi-e mie dor, de Pancu şi Şumi-gol!». Acum, eu sunt antrenor, iar el e jucător. Echipa avea nevoie de un lider ca el, cu putere în vestiar şi iubit de suporteri", spune tehnicianul Rapidului. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite