Şumudică are probleme cu suporterii Braşovului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Şumudică a fost pe placul patronului FC Braşov. Foto: Arhivă
Şumudică a fost pe placul patronului FC Braşov. Foto: Arhivă

Liga Suporterilor Stegari a postat un comunicat pe site-ul din1936.ro, prin care îşi exprimă nemulţumirea faţă de instalarea lui Marius Şumudică în funcţia de antrenor principal al echipei FC Braşov. Fanii braşoveni îi cer lui „Şumi” să decline oferta Braşovului şi să nu se prezinte la primul antrenament al echipei, programat astăzi.

"Mîndria, onoarea şi respectul, chiar dacă nu mai contează mare lucru în fotbalul zilelor noastre, pompos numit ««fotbal modern»», vrem să credem că încă reprezintă esenţa celor care etapă de etapă, pe soare, vînt, ploaie sau ninsoare, populează tribunele şi ajung acasă răguşiţi. În antiteză cu  speranţele oamenilor din tribunele ««Tineretului»», noiembrie a început pentru suflarea ««stegară»» cu anunţul instalării unui anume Marius Şumudică ca antrenor principal al echipei. Ca să ştim cam cît de jos am ajuns, trebuie menţionat faptul că Şumudică e una şi aceeaşi persoană care, ca antrenor la Gloria Bistriţa, făcea plecăciuni pe Giuleşti cu ochii plini de lacrimi în faţa galeriei rapidiste. Daniel Isăilă, evident, nu va mai continua la Steagu’, nici ca secund măcar. A fost destui ani secund, acum sosise vremea lui de a ridica Steagu’ tot mai sus. Ultimele meciuri, deşi fără victorie, au arătat o echipă braşoveană care începea să joace fotbal. Cînd te vezi pus la zid ca unic responsabil pentru toate insuccesele din ultima perioadă, înghiţitul în sec nu mai reprezintă o opţiune.

Lipsa de profesionalism îl caracterizează cel mai bine pe noul antrenor al echipei de sub Tîmpa, episodul relatat la început fiind mărturia cea mai vie în acest sens. Nu contează dacă echipa, cu Şumudică principal, va juca spectaculos şi va obţine victorii pe bandă rulantă. Fotbalul nu e doar despre victorii şi glorie. NU CAPITULĂM! Nu acceptăm un făţarnic drept antrenor principal al clubului nostru şi, mai mult, ne vedem nevoiţi să ducem la noi cote duelul dintre suporteri şi conducerea clubului. De asemenea, sperăm ca domnul Marius Şumudică să dea dovadă de respect şi profesionalism în adevăratul sens al cuvîntului şi să decline oferta de a prelua clubul".

Marius Şumudică nu e singurul antrenor care ar putea suferi din cauza reacţiei suporterilor. Tot la Braşov, Marian Rada a fost nevoit să refuze oferta în ultimul moment din cauza reacţiei vehemente venite din partea suporterilor, în timp ce Marius Lăcătuş a fost antrenor pentru o după-amiază la Craiova, pînă cînd fanii Ştiinţei l-au alungat cu scandal, conform gsp.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite