Şumudică a presimţit: Frunză, la Oţelul!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Frunză (în mijloc) „n-a rupt gura târgului“ la Rapid
Frunză (în mijloc) „n-a rupt gura târgului“ la Rapid

Transferul lui Ciprian Deac (25 de ani) în Giuleşti l-a nemulţumit pe Sorin Frunză (33 de ani). Ultimul a simţit că-şi pierde locul de titular şi a început deja să-şi caute altă echipă.

 „Nu mai vreau să mai stau la Rapid. Nu e normal ca eu să nu mai am şanse să joc", a spus jucătorul, care şi-a depus şi memoriu la FRF, deoarece nu şi-a primit salariile restante de trei luni. Giuleştenii sperau ca Frunză să mai rămână un an, pentru a avea o rezervă pe flancul stâng al liniei mediene, dar jucătorul a refuzat. Astfel că, rapidiştii rămân, practic, descoperiţi în acea zonă a terenului, în contextul în care l-au anunţat deja pe Cesinha că e liber să plece gratis.

Curioasă e însă următoarea destinaţie a fotbalistului: Oţelul, cu care negociază deja transferul pe un sezon. De ce e curioasă mişcarea? Pentru că, în returul ediţiei recent încheiate, după înfrângerea giuleştenilor de la Galaţi (0-1), Marius Şumudică l-a acuzat liderilor galeriei pe Frunză, spunând că nu a vrut să joace! Frunză şi-a început fotbalul la Dunărea Galaţi, şi nu e prima dată când Marius Stan îl ofertează pe mijlocaş ca să vină la Oţelul. 

30 de meciuri a bifat Frunză în tricoul Rapidului, în toate compeţiile, şi a marcat două goluri.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite