Şumudică a fost amendat de propriul club pentru declaraţii şi gesturi necugetate. I s-a mai întâmplat o dată, la Rapid

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Eliminat, Şumudică a avut norocul că pe „Astra“tribunele sunt la doi paşi de gazon
Eliminat, Şumudică a avut norocul că pe „Astra“tribunele sunt la doi paşi de gazon

Nonconformistul Marius Şumudică a comis-o din nou. Antrenorul Astrei Ploieşti nu s-a putu abţine şi, după victoria cu FC Vaslui, 1-0, a făcut câteva declaraţii care i-au atras o amnedă şi un ultim avertisment. Asta deşi Astra merge ceas în Liga I.

Consiliul Director al Astrei a fost deranjat de caratcerizarea de lingăi făcută de Şumudică acestora, dar şi de gesturile necugetate ale antrenorului care pare să nu fii învăţat nimic din experienţa "Rapid".

"Consiliul Director al FC Astra a luat la cunoştinţă, de la posturile de televiziune, de declaraţiile total nepotrivite şi, în mod deosebit, de gesturile incalificabile ale antrenorului Marius Şumudică imediat după meciul din campionat cu FC Vaslui.Faţă de un astfel de comportament, care nu are nimic în comun cu imaginea publică a clubului nostru, s-a decis sancţionarea pecuniară a antrenorului principal al echipei şi acordarea unui ultim avertisment pentru astfel de ieşiri publice", au anunţat cei din conducere prin intermediul unui comunicat, fără a se preciza cuantumul amenzii.

Şumudică nu e străin de amenzi ca antrenor. Pe când era la Rapid, după un conflict cu Marius Constantin, creat de o remarcă a antrenorului la adresa soţiei fundaşului, tehnicianul a fost amendat de Dinu Gheorghe.

"Sînt bulversat, se întîmplă lucruri ciudate în jurul echipei. Sînt reacţii legate de jocul echipei. Ştiu însă că Niculae e un om competent, care nu pleacă urechea la unul şi la altul", este declaraţia lui Şumudică de la finalul meciului cu Vasluiul, care i-a adus amenda.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite