Şumudică a cedat nervos!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Şumudică e în permanentă agitaţie şi în timpul meciurilor
Şumudică e în permanentă agitaţie şi în timpul meciurilor

Marius Şumudică nu mai e antrenorul calm şi calculat ca în primele luni la Rapid, semn că resimte din ce în ce mai mult presiunea rezultatelor în Giuleşti. Tehnicianul e afectat psihic, iar în ultima perioadă s-a implicat în tot felul de scandaluri inutile.

Ultimul a şocat toţi angajaţii de la ProRapid, care spun că lipsa rezultatelor l-au trasnformat radical pe tehnician. Nemulţumit de faptul că mâncarea nu e pe placul jucătorilor, acesta a avut o reacţie de-a dreptul halucinantă pentru toată lumea. Şumi a înjurat şi a jignit bucătăresele, până când acestea au început să plângă! La ultimul meci din Cupa României, cu Steaua, Marius Şumudică a avut o altă reacţie necontrolată.

Atunci, el a sărit să-l bată pe Marius Ianuli, fiind cu greu oprit de stafful tehnic al celor două echipe. „Bă, eu tot te bat pe tine!", i-a strigat Şumudică, arătându-i pumnul în semn de ameninţare de câteva ori. La finalul meciului cu Steaua, antrenorul a căutat să muşamalizeze scandalul, declarând că s-a împăcat cu oficialul din Ghencea.  

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite