Şumudică şi Constantin, băgaţi în şedinţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Copos investighează un caz incredibil: antrenorul i-a făcut avansuri prietenei unui fotbalist de-al său în cantonamentul din Turcia. Constantin a sărit la bătaie după ce a aflat că prietena sa, Kinga, a fost abordată de Şumi cu un SMS şi cu tot felul de glumiţe.

Ceea ce trebuia să fie un ministagiu de pregătire în Antalya, care să mai regleze lucrurile la Rapid şi să scoată echipa din impas, a provocat şi un mai mare haos la club!

Totul a plecat de la decizia antrenorului Marius Şumudică şi anume că jucătorii pot fi însoţiţi de neveste şi de prietene în cantonamentul din Turcia. „Micul concediu" s-a lăsat cu o bătaie între Şumi şi fundaşul său, Marius Constantin! De unde a pornit scandalul? Apropiaţi ai jucătorului ne-a dezvăluit că prietena apărătorului, Kinga, s-a trezit cu un SMS de la Şumudică în care tehnicianul îi făcea avansuri! Mai mult, Şumi a flirtat cu prietena lui Constantin.

Bătaie în autocar

„Uite, ce soare e afară!" sau „Ce faţă ai!", au fost câteva dintre replicile prin care antrenorul a încercat să o „agaţe" pe Kinga! Aflând despre aceste lucruri în autocarul care ducea echipa spre terenul unde giuleştenii au jucat, sâmbătă, un amical cu Antalyaspor, Constantin a „luat foc". Chiar în drum spre stadion, rapidistul a sărit la Şumi şi l-a lovit sub ochii colegilor, care au intervenit pentru a calma spiritele. Prima măsură? Constantin a fost dat jos din autocar, trimis înapoi la hotel şi n-a jucat în meciul de verificare de sâmbătă.

Şefii au aflat despre acest episod, mai ales că Marius Constantin l-a sunat pe George Copos şi i-a cerut să ia măsuri împotriva antrenorului! Patronul a promis că va analiza bine cazul. Drept dovadă, aseară, a avut loc o şedinţă la care au participat George Copos, Dinu „Vamă", Marius Constantin şi Marius Şumudică. În funcţie de „audierile" care au avut loc aseară, se vor lua o serie de măsuri. De fapt, prima a fost deja anunţată: Marius Constantin, exclus din lot pe termen nelimitat! Oficialii clubului au considerat că, indiferent de comportamentul lui Şumudică, fundaşul de 27 de ani nu avea voie să reacţioneze violent în autocarul echipei. 

Şumi riscă demiterea!

Şi Marius Şumudică are destule motive de îngrijorare. El riscă inclusiv demiterea, mai ales că nu e ajutat nici de rezultate. George Copos şi Dinu Gheorghe şi-au pierdut încrederea în antrenor şi, după acest ultim scandal, s-au convins că Şumi „a pierdut" vestiarul.

Constantin e „copilul" lui Copos

Dacă George Copos are vreun favorit la echipă atunci, cu siguranţă, acesta e Marius Constantin. Patronul l-a apărat mereu pe fotbalist, când acesta a fost implicat în scandaluri.

Alt scandal: jucătorii pot pleca gratis!

Rapid riscă să rămână fără jucători. Giuleştenii nu au mai văzut niciun ban de trei luni şi îşi pot depune memorii să devină liberi de contract. Patronul George Copos a refuzat să mai plătească salariile, dezamăgit de faptul că echipa riscă să nu prindă Europa pentru al treilea sezon consecutiv. De la reluarea campionatului, giuleştenii au adunat patru puncte în patru etape.

"Vă asigur că toţi cei implicaţi în acest caz vor fi sancţionaţi."
Dinu Gheorghe
preşedinte Rapid

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite