„Şumudică a greşit ca un începător“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Rică Răducanu a avut amabilitatea să răspundă la câteva intrebări referitoare la evoluţia Rapidului din ultimul meci.

„Adevărul": Cum vedeţi înfrângerea de la Bistriţa?

Rică Răducanu: Pentru noi, rapidiştii, a fost un coşmar! Echipa a jucat mult mai bine decât în derby-ul cu Dinamo, însă unele greşeli au decis meciul.

Cine este vinovat?

Nu trebuie să fii filosof pentru a-ţi da seama. După părerea mea, Şumudică a greşit ca un începător! Nu trebuia să facă schimbările aşa devreme, mai ales că scorul era egal. Indiferent de rezultat, trebuie să mai laşi măcar un jucător pentru ultimele minute că nu se ştie ce se poate întâmpla până la final. Şumudică a greşit, dar să ştiţi că nu este singurul.

Cine mai este?

Bineînţeles că şi Dani Coman a greşit. La faza în care a fost eliminat, el trebuia să stea în poartă pentru că jucătorul Gloriei nu mai avea şanse să prindă mingea, mai ales că lângă bistriţean mai era şi un fundaş de-al nostru.

Roman a fost şi portar. Cum s-a descurcat?

Destul de bine. Până la eliminarea lui Coman a jucat excelent, însă în poartă e foarte greu. Mihai nu are fizic de portar. Oricum, a intrat în istoria Rapidului că a jucat şi în atac, şi în poartă.

Coman sau Bornescu?

Amândoi sunt valoroşi, dar numai unul poate juca la Rapid. Cel mai bine pentru ei este să plece la alte echipe şi, cu siguranţă, fiecare va ajunge titular.

Mai are şanse Rapidul să prindă cupele europene?

Acum este o perioadă mai puţin fastă, dar Şumudică are o echipă valoroasă. E prematur să ne pronunţăm, dar cred că-şi vor reveni din etapa viitore. Eu îmi doresc din tot sufletul să jucăm în Liga Europa pentru că toată suflarea giuleşteană merită acest lucru. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite