Şumudică: "Nica mi-a zis că a avut o zi proastă!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şumudică a vorbit la Digi Sport despre problemele cu care se confruntă la Rapid. 

"Nu plec!", le răspunde Şumi celor care îl dau ca şi demis. "Aâta timp cât avem şanse de Liga Europa, eu nu mă gândesc să renunţ. În contractul meu nu e trecut că trebuie să iau campionatul!", spune Şumi. 

Evoluţia slabă de la Braşov. Şumi e conştient că Rapid e într-o perioadă proastă: "Jocul nostru este slab, suntem în regres, e adevărat, dar se şi greşeşte mult contra noastră. Nu ne ridicăm la nivelul fanilor noştri, avem cel mai frumos public din ţară. Cred că numai la Craiova mai există un public ca în Giuleşti, dar nu se compară totuşi. Ai noştri sunt mai pătimaşi" 

Sare la arbitrii. Şumi spune că aceştia au început să greşească repetat  la meciurile Rapidului: "S-a creat o presiune de nedescris pe arbitri când e vorba de Rapid. Aceste eliminări de la Braşov au fost dictate de un tuşier! Când ai 5-6 decizii împotriva ta începi să te gândeşti că se întâmplă ceva. Eu n-am apărut niciodată să spun că am pierdut din cauza arbitrilor. Dar acum, în afară de faptul că jucăm slab, e o presiune împotriva Rapidului. Se greşeşte grav în defavoarea noastră. Sunt deranjat foarte mult de aceste greşeli.Domnului Nica i-am dat telefon după joc, i-am zis că nu se poate, eu depind de meciuri, am o familie de întreţinut, am un nume pe care vreau să-l fac cunoscut, dar să fiu lăsat să joc pe teren. Nica mi-a zis că a greşit, că-şi cere scuze. Mi-a zis că a avut o zi proastă". 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite