Şumudică: "Dacă nu redresez Rapidul, plec singur!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Marius Şumudică anunţă că nu aşteaptă să fie demis de la Rapid, iar dacă rezultatele nu vor fi de aprtea lui va pleca singur.

"Trăiesc nişte momente delicate, încerc să găsesc răspuns cît mai repede, să găsesc soluţii. Tot la mine e cheia, e o situaţie neplăcută. Cînd am pierdut cu Timişoara şi Dinamo am pierdut onorabil. Dar la Tîrgu Mureş am fost conduşi şi nu am putut să revenim. Cel mai mult mă frămîntă că nu putem să marcăm.

Nu mi-e frică să nu fiu dat afară, pentru că nu ţin atît de mult de post. Eu cînd o să simt că nu mai pot să redresez corabia, o să plec singur. Eu antrenez din prea multă pasiune pentru Rapid. La mine prea puţin au contat banii. A fost şansa mea să demonstrez la un nivel înalt că pot face ceva.

Sîntem într-o semicriză, aici se vede tăria unui antrenor, trebuie să găsesc cheia. Cum i-am făcut să joace foarte bine şi toată lumea mă lăuda şi ne lăuda, aşa trebuie să găsesc acum soluţia.

Nu mai avem decît campionatul, trebuie să demonstrăm aici de ce sîntem în stare.

Eu fac analize acasă, mă uit la meciuri de nenumărate ori. Nu am putut marca, a fost şi ghinion. şi superficialitate la finalizare. Am avut forţă, dar n-am marcat, am pierdut o calificare. Apoi a venit meciul de la Tîrgu Mureş şi eram storşi de puteri. Toate echipele care au jucat în Cupă au fost obosite. Eu nu dispun de un lot ca al Stelei, de 29-30 de jucători, eu nu dispun decît de maximum 2-3 schimbări.

Probabil nu ne concentrăm atît de mult în faţa porţii, sîntem al doilea atac din ţară, prima apărare. E un paradox, nu ştiu ce se întîmplă. Nu pot să-mi explic, eu îi aduc acolo, ajungem acolo prin construcţie. Mai departe apare şi valoarea jucătorilor. Nu-mi acuz jucătorii, dar asta este, mai apar şi probleme de genul ăsta. Trebuie să eliminăm această semicriză, altfel vom avea de suferit şi eu, ca antrenor, şi echipa.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite