Şumudică: "În proporţie de 90% suntem salvaţi de la retrogradare"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul echipei FC Braşov, Marius Şumudică, a declarat, miercuri, că dacă formaţia sa va câştiga meciul din deplasare cu Gaz Metan Mediaş se va salva de la retrogradare în proporţie de 90%.

"Va fi un meci foarte greu la Mediaş, însă mergem să luăm puncte, pentru că o victorie ar face să fim salvaţi în proporţie de 90 la sută de la retrogradare. Cel puţin eu asta le pot promite fanilor, că dacă luăm trei puncte la Mediaş, nu vom termina campionatul mai jos de locurile 8-9. La Mediaş va fi un joc de care pe care, atuul lor fiind unitatea de grup şi faptul că au un antrenor cu care lucrează de multă vreme, dar chiar şi aşa, nu le va fi uşor cu noi. Mă aştept la un joc bun din partea echipei mele şi sper ca jucătorii să fie concentraţi la joc şi nu cu gândul la vacanţă. De asemenea, sper să luăm greu gol şi să fructificăm ocaziile pe care le vom avea, trebuie să fim ceva mai atenţi în ofensivă şi să marcăm", a spus Şumudică.

Marius Şumudică a mai adăugat că este optimist cu privire la un rezultat bun, mai ales că nici FC Braşov şi nici el ca antrenor nu au pierdut vreodată în faţa celor de la Gaz Metan Mediaş. "Avem într-adevăr un avantaj moral, dar nu trebuie să ne bazăm doar pe asta. Îmi lipsesc doi jucători de bază, Nuno Viveiros şi Cristescu, ambii suspendaţi, dar sper ca cei care vor intra în locul lor să ridice nivelul jocului nostru", a afirmat tehnicianul braşovenilor.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite