Şumudică: "Mai am nevoie de un fundaş central şi unul de dreapta"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul lui Rapid, Marius Şumudică, a declarat la întoarcerea din turneul de pregătire din Spania, că mai are nevoie de un fundaş central şi de un fundaş dreapta pentru a-şi completa lotul în vederea returului Ligii I.

"Nouă ne trebuie cel puţin un fundaş central şi, în cazul în care Rui Duarte nu se întoarce, un fundaş dreapta. Am vorbit cu domnul Dinu Gheorghe despre Mladen. Este un jucător interesant, selecţionat la naţionala de tineret şi din punctul ăsta de vedere înseamnă că are o anumită valoare. În plus, făcând parte din lotul lărgit al celor de la AS Roma este un jucător bun", a spus antrenorul rapidist pe Aeroportul Henri Coandă.

Îi foloseşte pe Lazăr şi Bozovici, indiferent dacă semnează sau nu



În ceea ce îi priveşte pe Costin Lazăr şi Vladimir Bozovici, Şumudică a menţionat că îi va folosi şi în retur indiferent dacă vor semna prelungirea contractelor cu Rapid. "Sunt doi jucători importanţi care cred că vor continua cu Rapid. Eu mi-i doresc şi sper să fie alături de mine în acest retur de campionat. Oricum vor fi alături de noi chiar dacă nu vor semna. Pentru că numeric suntem puţini şi atunci trebuie să folosim valoarea oricărui jucător. Iar ei sunt doi jucători de bază, care pot face faţă la Rapid fără probleme", a afirmat el.

Şumudică s-a arătat mulţumit de stagiul de pregătire din Spania, precizând că e momentul ca jucătorii să dea totul în retur având în vedere că restanţele salariale au fost achitate. "Am avut patru meciuri bune. Am înţeles că suntem singura echipă care nu am primit gol la Copa del Sol în timpul regulamentar, ci doar la penaltiuri. La Rapid în momentul de faţă e bine. Acum trebuie să dăm şi noi. La ceea ce primim trebuie să dăm şi noi în returul ăsta. Olberdam e un jucător bun care cu siguranţă ne va ajuta în acest retur. Mi-am dorit foarte mult să-l aduc şi eu spun că va face faţă fără probleme la Rapid", a declarat Şumudică.

Vladimir Bozovici intră în ultimele şase luni de contract de la 1 ianuarie

"Nu l-am vrut pe Burdujan, să fie sănătos"



Antrenorul nu a dorit să comenteze transferul atacantului Lucian Burdujan la Steaua, spunând doar că a refuzat aducerea acestuia la Rapid. "Să fie sănătos Burdujan. Eu nu l-am vrut la Rapid. Mi-a fost propus şi mie şi nu mi l-am dorit", a menţionat Marius Şumudică.

image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite