Șumudică e istorie! Se întoarce Hizo la Vaslui?

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marius Şumudică
Marius Şumudică

Astă-noapte, după înfrângerea de la Brașov, Marius Șumudică și-a anunțat demisia de la echipa moldavă.

Eșecul de la Brașov i-a fost fatal lui Marius Șumudică. Acesta a decis să renunțe la funcția de antrenor al echipei vasluiene, deși Adrian Porumboiu anunțase săptămâna trecută că tocmai i-a prelungit cu doi ani contractul antrenorului. Odată cu Șumi, de la echipă va pleca și secndul Eduard Iordănescu, acesta afirmând: ""Am avut o discție cu patronul clubului în care ni-am anunțat intenția de a înceta și eu colaborarea. Am luat această deciyie deoarece acum ceva timp am făcut o promisiune față de Șumudică și anume că voi sta aici cât timp va sta și el. Am promis însă patronului că mă voi ocupa de echipă până când dânsul va găsi o soluție", a explicat Edi Iordănescu.

Care sunt soluțiile lui Adrian Porumboiu? O readucere a lui Viorel HIzo, mantaua de vreme rea, Sorin Cârțu, care e și el pe tușă de mult timp, sau Ilie Stan, antrenorul aflat sub contract cu Concordia Chiajna.

Marius Șumudică: "Nu discut nimic acum, vreau să-mi închei socotelile cu cei de la Vaslui"

Sorin Cârțu, la Sport.ro: "Sunt deschis la discuții, sunt antrenor, asta e meseria mea. Am mai avut tratative cu Vaslui, dar atunci a fost acea situație cu Lopez Caro. Dacă voi fi dorit la Vaslui, voi merge la negocieri"

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite