Şumudică: "Eu am încredere în arbitrii români"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marius Şumudică
Marius Şumudică

Antrenorul echipei FC Braşov, Marius Şumudică, a declarat, într-o conferinţă de presă, ca jucătorii săi trebuie să fie atenţi în meciul cu Concordia Chiajna de luni, pentru că nu au voie să mai facă paşi greşiţi, informează site-ul oficial al grupării ardelene.

"Trebuie să fim foarte atenţi la acest joc. Îl vom pregăti cu atenţie pentru că trebuie să-l câştigăm. Cei de la Chiajna au câţiva jucători care pot face diferenţa, dar şi eu am încredere în proprii jucători că îi putem bloca. Din păcate mă confrunt cu multe probleme de lot, Cristi Ionescu şi Cristi Munteanu sunt supendaţi, iar alţi trei jucători sunt accidentaţi. Îmi va fi destul de greu să alcătuiesc primul unsprezece, însă jucătorii care vor intra în teren trebuie să înţeleagă că nu avem voie să facem niciun pas greşit. Nu va fi uşor, dar sperăm ca la finalul meciului noi o să fim cei care ne vom bucura de câştigarea celor trei puncte", a spus Şumudică.

Tehnicianul susţine însă că partida de luni nu este una decisivă în lupta pentru evitarea retrogradării. "Încercăm să ne revenim după o săptămână destul de agitată din toate punctele de vedere, cu acuze la adresa mea, dar şi a jucătorilor după meciul cu Petrolul. Vom întâlni o echipă care în ultimele şase etape a câştigat patru meciuri, astfel că au un moral bun. Însă nu este un meci decisiv, ţinând cont că mai sunt 30 de puncte puse în joc. Eu am incredere în arbitrii români şi cred că nu vor mai fi probleme cu arbitrajele" , a explicat Şumudică.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite