Şumudică: "Cea mai mare greşeală a mea e că am fost prieten cu fotbaliştii!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul antrenor al Rapidului, Marius Şumudică, şi-a asumat întreaga vină pentru eşecurile sale în Giuleşti, însă a menţionat că şi ghinionul l-a împiedicat să aibă rezultate mai bune.

"Mă ocup de problemele familiale acum, duc copiii la meditaţii, la şcoală. La Pandurii-Rapid a fost şi o luptă disproporţionată, gorjenii au rămas în 10 devreme. Nu prea vreau să vorbesc despre Rapid din respect pentru antrenor...vedeţi cum e viaţa? Am pierdut meciuri când eram eu antrenor şi aveam o sumedenie de ocazii, acum Rapid a câştigat şi a avut mai puţine ocazii. Am avut 7 ocazii mari cu Craiova, dar nu i-am bătut. Cu Sportul la fel...asta e viaţa antrenorului. Când am avut concentrarea necesară, am făcut meciuri mari, cum a fost cel cu Timişoara.

Mereu am spus că vina a fost în totalitate a mea. Nici acum nu spun altceva şi nu cred că vreun jucător nu a vrut să joace cât am fost eu antrenor. Am fost antrenor la multe echipe, am luat-o din liga a 3-a. O mare greşeală pe care am făcut-o şi n-o s-o mai fac niciodată: nu trebuiea să fiu prieten cu fotbaliştii. Să ai o relaţie de respect, în care să înţeleagă fiecare ce trebuie să facă. Aşa am făcut la Bistriţa. Vreau să mă debarasez un pic...înainte ştiam programul de la Pro Rapid, dar pe cel al copiilor mei nu.", a declarat Marius Şumudică la Sport.ro.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite