Şumudică, fericit că revine Cesinha cu CFR Cluj

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mijlocaşul Rapidului, Carlos Cesinha, s-a accidentat în meciul cu Unirea Urziceni din etapa a doua şi i-a lipsit lui Şumudică în partidele dificile cu Dinamo şi Oţelul. Acesta a revenit cu gol în meciul cu amical cu Şahtior şi va fi titular şi în derby-ul cu CFR Cluj.

"Sunt bucuros că revine Cesinha, ne-a lipsit foarte mult. Îmi pare bine şi că am reuşit încă un transfer de marcă, l-am luat pe Frunză, care a jucat în Liga Campionilor şi joacă la un nivel înalt de ani buni. Sunt sigur că ne va ajuta. Ne pare rău că nu-i vom avea pe Herea şi Sburlea", a declarat Marius Şumudică, care e supărat că nu i-a avut la dispoziţie în aceste două săptămâni pe fotbaliştii convocaţi la naţională. "Sunt dezamăgit că nu i-am avut la dispoziţie pe cei plecaţi la loturi, dar e meritul lor că au ajuns acolo, cred că am pus şi eu umărul la prezenţa lor acolo. 4 dintre internaţionali vor fi sigur titulari", a spus Şumi-gol.

Meciurile la care a lipsit Cesinha:
Rapid-Oţelul 0-0
DInamo-Rapid 3-2
Rapid-Gloria Bistriţa 2-0
Gaz Metan-Rapid 0-1

Rapid a semnat iar cu Arsis

Revenirea lui Dinu Gheorghe în funcţia de preşedinte a adus şi noi investitori la Rapid. După Puma şi Super-bet, Arsis, care a sponsorizat şi în trecut formaţia alb-vişinie, va contribui serios la bugetul clubului. "E o legătură de suflet între noi şi Arsis, nu reprezintă doar un sponsor, ci sunt suporteri ai Rapidului. Sper ca jucătorii să ne ajute prin jocul prestat şi rezultate să atragem şi alţi sponsori la fel de puternici. Cu banii din noul contract ne vom plăti jucătorii", a spus Dinu Gheorghe.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite