Şumudică: "Suntem o echipă care creştem la capitolul posesie şi primim foarte greu gol"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marius Şumudică
Marius Şumudică

Antrenorul echipei FC Braşov, Marius Şumudică, a declarat, luni, că, având în vedere vremea din ţară, are de ales între a prelungi actualul stagiu de pregătire sau a reveni în România, iar după câteva zile libere pentru jucători, lotul să se întoarcă în Antalya.

"Am vorbit în această dimineaţă cu patronul Ioan Neculaie şi avem două variante pentru perioda următoare de pregătire, să prelungim acest cantonament cu câteva zile sau să plecăm miercuri la Braşov, să le dau câteva zile libere jucătorilor şi apoi să revenim pentru o săptămână, aici, în Antalya. Până mâine (n.r. - marţi) trebuie să decidem programul", a spus Şumudică pentru site-ul oficial al grupării ardelene.

Tehnicianul s-a arătat mulţumit de evoluţia jucătorilor săi în perioada de pregătire, precizând că fotbaliştii veniţi în pauza competiţională s-au integrat deja şi vor fi un câştig pentru echipă în partea a doua a campionatului. "Rezultatele bune din aceste meciuri îţi dau foarte multă încredere pentru acest retur. Suntem o echipă care creştem la capitolul posesie şi primim foarte greu gol. Sunt mulţumit de lotul de jucători. Jucătorii care au venit în această iarnă s-au integrat în echipă şi cred că sunt un câştig pentru noi", a adăugat Marius Şumudică.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite