Şumudică îşi duce jucătorii în Poiană

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marius Şumudică
Marius Şumudică

Antrenorul FC Braşov, Marius Şumudică, a programat pentru echipa sa un stagiu de pregătire în Poiana Braşov, în care jucătorii să se pună la punct cu pregătirea fizică, până la plecarea în Antalya.

Astfel, în perioada 17-21 ianuarie FC Braşov se va afla în Poiana Braşov la hotelul Piatra Mare, iar la finalul celor patru zile de cantonament, echipa va susţine un meci de pregătire cu Unirea Tărlungeni, jocul fiind programat sâmbătă, 21 ianuarie.

"Este un stagiu util de pregătire, mai ales în acest moment. Ne prinde bine acest stagiu, pentru că vom putea lucra la factorul fizic, dar şi la omogenitatea lotului. Avem la dispoziţie sala de forţă a hotelului, vom face şi alergări pe pista din Poiană, iar sedinţele de pregătire le vom face la stadionul ICIM. Îmi doresc ca până marţi, atunci când vom urca în Poiana Braşov, să avem lotul complet. La finalul acestui cantonament am programat şi un meci de pregătire cu Unirea Tarlungeni", a declarat antrenorul Marius Şumudică, pentru site-ul oficial al clubului.

În altă ordine de idei, jucătorii lui FC Braşov au trecut făra probleme vizita medicala de început de an. După ce prima serie de fotbalişti de la FC Braşov a efectuat controalele medicale marţi dimineaţă, ceilalţi jucători s-au prezentat în cursul acestei zile vizita medicala. "Toţi jucătorii au trecut testele fizice şi medicale", a declarat medicul Gheorghe Popa.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite