Şumudică nu se dezminte: "Sunt unic! Am ieşirile mele, dar nu perii patronii, aşa cum fac alţii"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marius Şumudică
Marius Şumudică

Marius Şumudică, prezent la petrecerea ocazionată de împlinirea a 89 de ani de la înfiinţarea FC Rapid, a declarat că acum nu are angajament din cauza ieşirilor sale din perioada în care antrena formaţia giuleşteană.

"Când am fost fost antrenor şi am făcut acel plonjon în faţa galeriei am fost criticat de foartă multă lume. Probabil de aceea sunt şi executat în momentul de faţă. Cred că din cauza ieşirilor pe care le-am avut nu am acum un angajament. Dar eu ăsta sunt. Probabil sunt unic, am făcut ceea ce am simţit la momentul respectiv. Nu sunt fals, să stau ca alţii să perii patronii de cluburi. Nu voi face niciodată asta", a spus Şumudică.

Tehnicianul le-a promis suporterilor că se va întoarce pentru a câştiga un trofeu cu Rapid. "Eu mi-am îndeplinit visul de a juca pentru Rapid şi de a câştiga titlul şi Cupa României cu această echipă. Apoi, mi s-a mai îndeplinit unul, să antrenez Rapidul, deşi am un mic regret că n-am reuşit să închei acel an. Dar asta e viaţa, sunt sigur că mă voi întoarce la Rapid într-o zi. Le-am promis suporterilor că mă voi întoarce şi o să-i fac fericiţi. Asta înseamnă ca şi un rapidist să reuşească să câştige un trofeu. Lui Sabău îi ţin pumnii, a fost colegul meu de cameră la Rapid, îi doresc să facă performanţă la Rapid", a menţionat antrenorul.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite