Şumudică, demis să nu primească 80.000 de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Demis de la Rapid în urma înfrângerii suferite de Rapid chiar în Giuleşti, în faţa "lanternei" Sportul Studenţesc, Marius Şumudică lasă să se înţeleagă că nu performanţele giuleştenilor l-au făcut pe Copos să ia această decizie.

Fostul tehnician al vişiniilor a dezvăluit la Sport.ro că ar fi urmat să încaseze o primă colosală, daca ar fi calificat echipa în preliminariile Europa League, un obiectiv perfect realizabil în momentul despărţirii de Pancu şi Compania. Mai mult, dacă Rapidul ar fi ajuns în grupele competiţiei, contractul lui "Şumi" s-ar fi prelungit automat cu încă un sezon.

Astfel, înfrângerea cu Sportul a fi picat perfect pentru Copos, care s-ar fi folosit de acest pretext pentru a scăpa de o cheltuială de aproape 100.000 de euro, cu doar 30 de zle înainte ca aceasta să fie efectuată.

"Dacă Şumudică se califica în cupele europene, trebuia să primească 80.000 de euro. Mai departe, din contractul individual al lui Şumudică reieşea că acesta se prelungea automat cu încă un an. Mereu l-am respectat pe domnul Copos, e un om care cheltuie bani. Mâine trebuie să primesc restanţele pe martie şi aprilie şi încă două salarii pe 30 iunie.

Prima de obiectiv s-a pierdut pe drum. Voi pleca în străinătate, dar nu la o echipă aşa puternică. Cipru e o variantă, mai am una şi în Ungaria. Vreau să muncesc.", a declarat Marius Şumudică la Sport.ro.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite